Fantacine.com

Ulemper ved at blive afhængig af computere

Ulemper ved at blive afhængig af computere


Computere kan være yderst nyttig. De kan udføre komplekse beregninger, oprette virtuelle dokumenter og hjælpe dig i kontakt med venner, der bor længere afstande væk. Der er ulemper ved afhængig af computere for meget, selv om. Computer afhængighed kan skade mange aspekter af dit liv, herunder både dit sociale liv og din økonomiske formåen.

Manglende mobilitet

Selv bærbare computere er ikke så mobile, som de fleste mennesker gerne vil og selv da, de er meget følsomme maskiner, der kræver en masse omsorg. At være afhængig af din computer betyder, at det dikterer, hvor du går. Dette kan alvorligt begrænse de aktiviteter, du gøre i din dag-til-dag liv. Du kan glemme alt om ting som svømning eller stor effekt aktiviteter som mountainbike. Selv hvis du tager din computer sammen, er der en stor mulighed for at bryde den uden for dit hjem.

Finansiel Strain

Som en computer aldre, skal du opgradere den. Computere kan være meget dyrt at udskifte og opgradere, men du kan ikke stole på en out-of-date og svigtende maskine. Som nye versioner af programmer kommer ud og kræve stærkere computere, vil du finde dig selv afskalning ud store summer af penge til stadig mere avancerede computer dele. Du kan spare nogle penge ved at samle computeren selv, men hvis du prøver at holde på forkant med computerteknologi, havde du hellere have en stor og stabil indkomst til at støtte din tech vane.

Angst

Selv om det kan virke fjollet, kan folk, der har en afhængighed af computere lider angst, når de ikke har deres teknologiske følgesvend. En computer er et godt distraktion fra virkelige verdens problemer. Uden at distraktion, kan unhandled problemer folk står kommet farende tilbage til at bide dem i bagsiden. En computer helbreder ikke deres problemer, det bare giver dem noget at rode med, og forsømmer den følelsesmæssige uro, de ellers ville have til ansigt.

ødelægger relationer

Det er svært for nogen at forsøge at tale med dig, når du har din næse pegede på en computer. At blive alt for afhængig af computere kan begynde at lægge pres på dine personlige relationer. Du kan stadig kommunikere med dine kære online, men det er ikke det samme som en intim face-to-face møde. En længere periode med afhængighed af din computer kan begynde at danne en stor kløft mellem dig og din familie og venner.


        

Udgiv min kommentar