Fantacine.com

Sådan Beregn Ernæring Information

Folk beregne ernæring oplysninger for en række forskellige årsager: vægttab, vægtøgning, vægt vedligeholdelse. Det er en simpel færdighed, der kan gøres med en næringsdeklarationen og i nogle tilfælde, en lommeregner.

Instruktioner

Sådan Beregn Ernæring Information

1 Kend konverteringer. Et gram af kulhydrater har fire kalorier. Et gram protein har fire kalorier. Et gram fedt har ni kalorier. Et gram alkohol har syv kalorier.

2 Brug etiketten. Ernæring etiketter liste over de samlede kalorier og kalorier fra fedt, men ved hjælp af de konverteringer gør det muligt at beregne antallet af kalorier fra protein og kulhydrater. For eksempel, hvis en vare har 49 gram kulhydrater, formere 49 af 4 kalorier for at få 196 kalorier fra kulhydrater.

3 finde procentdelen af kalorier fra et næringsstof. For at gøre dette, opdele de kalorier fra et næringsstof (fedt, for eksempel), som det samlede antal kalorier og gange med 100. For eksempel, hvis din favorit snack har 200 kalorier, med 50 kalorier fra fedt, dividere du 50 af 200 for at få. 25; multipliceres med 100 for at få 25. Denne snack har 25 procent kalorier fra fedt.


        

Udgiv min kommentar