Fantacine.com

Komplikationer af Baby Tænder Knocked Out

Baby tænder falder ud for at gøre plads til blivende tænder er en normal overgangsrite for børn. Dog kan der opstår komplikationer, når disse tænder kommer ud for tidligt ved at blive slået ud. Selvom disse tænder vil være faldet ud alligevel, er det stadig vigtigt at gå se dit barns tandlæge med det samme, da kan der opstå visse komplikationer fra en slået ud barn tand.

Aspiration af Tooth

Hvis et barn baby tand er slået ud, den første ting, der skal gøres, er at sikre, at tanden ikke var indåndet af barnet. Det kunne stilles i barnets hals. Det er vigtigt at se en børnelæge i tilfælde af at man ikke kan finde tanden.

Spacing problemer

Baby tænder giver rum for underliggende blivende tænder. Normalt når en baby tand falder ud, en blivende tand kommer op i stedet hurtigt efter. Når en baby tand er slået ud, kan den plads, der var forbeholdt den permanente tand udfyldes af de omgivende tænder. For at forhindre dette, vil en tandlæge sat i en afstandsring i stedet for den slået ud tand. Dette vil holde rummet indtil barnets blivende tand kommer i.

Tale Problemer

Midlertidige taleproblemer kan opstå, hvis en af ​​de fire forreste baby tænder er slået ud. Dette er især tilfældet, hvis tænderne bliver slået ud, før et barn har mestret tale. Men disse taleproblemer er midlertidige og skal gå væk, når barnets blivende tænder kommer i.

Skader på blivende tænder

I nogle tilfælde kan den underliggende permanente tand blive beskadiget, når barnet tand ovenfor det bliver slået ud. Dette sker normalt, når tanden er en af ​​fortænder. Det sker i så mange som 75 procent af tilfældene, selv om andelen falder til 18 procent, hvis barnet er over fem. Også, forsøger at passe den slået ud baby tooth i sin sokkel kan beskadige den permanente tand nedenunder.

tooth Fragmenter

Undertiden er fragmenter af en tand tilbage i gummiet, når det er slået ud. Det er vigtigt at se en tandlæge hurtigt bagefter, så hun kan sørge for, at hele tanden er kommet ud. Tooth fragmenter kan medføre komplikationer, når de blivende tænder forsøger at presse igennem.


        

Udgiv min kommentar