Fantacine.com

Paramediciner Uddannelse i Illinois

Paramediciner Uddannelse i Illinois


Uddannelse til at være en paramediciner i Illinois er anderledes end i mange andre lande. Illinois er en af ​​de få stater, der ikke kræver, at du til at passere det nationale register eksamen at kvalificere sig til en EMT eller paramediciner licens. I stedet Illinois har sin egen eksamen du skal passere før de er berettiget til at have licens.

typer

Der er tre niveauer af certificering til akutmedicinske tjenester i Illinois, der begynder med EMT-B, så EMT-I og udvikler sig til paramediciner. Uddannelse for hvert niveau af beredskab tilbydes på en række gymnasier i staten, samt online. EMTs komplet mindst 120 timer af klasseundervisning og praktisk uddannelse. Paramedicinere skal udfylde yderligere 950 timers undervisning, både i klasseværelset og i praktiske applikationer som overvåget patient-pleje erfaring, samt modtage overvåget ambulance oplevelse. Paramedicinere skal også være uddannet i grundlæggende og avancerede life-support teknikker og protokoller.

Identifikation

For at blive en paramediciner i Illinois, skal du være mindst 18 år, har en høj studentereksamen eller tilsvarende, og være registreret hos staten som en EMT-B eller EMT-I. Desuden er nogle kurser kræver, at du har bevis for din nuværende vaccinationer, samt en rapport fra en nylig fysisk undersøgelse.

Fungere

Paramedicinere er typisk ansat af firehouses, hospitaler og private ambulance virksomheder. De tilbyder lægehjælp til traumer og ulykkesofre, samt reagere på personer med sygdomme. Paramedicinere stabilisere patienter i marken og transportere dem til hospitalet, hvis det kræves. Paramedicinere overvåges og styres af læger ved håndtering traumer sager på hospitalet.

Overvejelser

Hvis du allerede er certificeret i en anden stat som en paramediciner eller anden EMS-tekniker, kan du finde gensidighed applikationer på Illinois Department of Public Health hjemmeside. Mens du er der, kan du også bladre i linkene til at studere vejledninger for alle tre niveauer af akut-tjenester-tekniker eksamener.

Fordele

Base lønninger til certificerede paramedicinere i Chicago, Illinois, kan starte på omkring $ 31,000 om året, og kan overstige $ 52,000 årligt ifølge Salary.com. Din paramediciner løn er baseret på dit niveau af erfaring, uddannelse, år på jobbet, og byen eller by, hvor du arbejder. Baseret på din arbejdsgiver, kan yderligere fordele gælde, såsom sundhedspleje planer, ferier, 401-ks og andre frynsegoder. Paramedicinere kan forvente at opleve omkring 19 procent jobvækst mellem nu og 2016, ifølge det amerikanske Bureau of Labor og statistik.


        

Udgiv min kommentar