Fantacine.com

Tips om Under en vellykket synsfelt Test

Tips om Under en vellykket synsfelt Test


En perifer vision test udføres af sundhedspersonale at teste afstand en person kan se ud til siderne, over og under det centrale område af nethinden. En test af synsfeltet af en individuel er konkurrerede ved hjælp af en af ​​tre almindeligt anvendte test: den konfronterende synsfelt eksamen, tangenten skærmen (eller Goldmann) felttest og automatiserede perimetri test, rapporterer Medline Plus.

Vision

Det centrale område af nethinden bag øjet er den del af øjet, der opfanger lyssignaler og videregiver til hjernen, der skal omdannes til vision. Omkring det perifere område af nethinden, er lyssignalerne der kommer ind i øjet ikke afhentet så let, fordi lyset signaler føres gennem en nerve kendt som gangliecelle. Når meddelelser overføres fra de perifere områder af nethinden til gangliecelle afbrydes, inden de når hjernen, opstår problemer med den perifere syn af individet.

Forberedelse

Der er ingen specifikke måder at forberede en perifer vision test, ifølge Medline Plus. Testen ikke forårsager ubehag for patienten. Instruktionerne tilbydes af den sundhedsprofessionelle administrerer testen bør følges for en vellykket test. I hver type perifer test afsluttet, den enkelte tager testen bedt om at stirre på en centraliseret genstand eller mål. For at fuldende testen korrekt, bør den enkelte fastsætte deres vision på den centrale objekt under hele testen.

typer

Konfrontationen perifere vision test er afsluttet af patienten, der dækker det ene øje og sidder foran en sundhedsmedarbejder. Mens stirrede frem patienten skal fortælle den sundhedsprofessionelle, så snart de ser komme deres hånd til syne. Tangenten skærmen eller Goldmann field test bruger en skærm placeret tre fødder væk på hvilke objekter er vist. For at fuldføre Goldmann field test, bør den enkelte fortælle sundhedspersonalet, så snart objektet kommer til syne. Den automatiserede perimetri test kræver, at patienten til at sidde foran en konkav kuppel og stirre direkte fremad på et objekt i midten af ​​kuplen. skal trykkes på en knap hurtigt, når en blinkende objekt ses på kuplen.

Medicinsk

Perifer-vision test er gennemført for at hjælpe sundhedspersonale med at diagnosticere eventuelle sygdomme eller medicinske tilstande kan patienten lider af. Den perifere-vision test kan hjælpe ved diagnose af glaukom og tilstande i centralnervesystemet. Andre tilstande, der kan diagnosticeres omfatter diabetes, en overaktiv skjoldbruskkirtel og højt blodtryk.


        

Udgiv min kommentar