Fantacine.com

Home Retsmidler for Whiteheads & cyster

Når olie, kendt som sebum, ophobes i hudens porer, bliver det hårdt og danner en lille, hævet hvid plet. Disse pletter, almindeligvis kaldes whiteheads, er faktisk meget små cyster. Selv om de kan danne overalt på kroppen, disse whiteheads, samt hudorme, er normalt placeret i ansigtet, især pande, kinder, næse og templer. Nedenfor er nogle hjem retsmidler, som kan hjælpe til at rydde eller forhindre whiteheads og cyster.

Bukkehorn

Lav en pasta af vand og frisk bukkehorn blade. Anvend dette på dit ansigt natten, og vaske i morgen med varmt vand. Dette skulle bidrage til at forebygge whiteheads, samt hudorme og bumser, og vil også forhindre tørhed og rynker.

Dampbad

Åbne porer dit ansigt ved dampning det ugentligt eller oftere, hvis du ønsker det. Efter dampning, bruge en gel eller ansigt pack med alpha hydroxyl frugtsyrer.

Orange Peel Scrub

Placer appelsinskal i solen, eller en fødevare dehydrator, og male til et pulver, når helt tørre. Bland til en pasta med mælk og rosenvand, og anvende denne til dit ansigt. Lad indtil halvtør, og massage.

Aspirin

Crush seks aspirin tabletter og bland til en pasta med et kvart teskefuld destilleret vand. Vask dit ansigt med varmt vand, derefter anvende aspirin pasta. Lad virke i femten minutter og vaske med varmt vand. Brug denne pasta to gange om dagen.

Vand

Drikke masser af vand dagligt vil hjælpe med at holde din hud klar. Hvis du også forbruge masser af frisk frugt og saft, vil din hud og din generelle sundhed til gavn.


        

Udgiv min kommentar