Fantacine.com

Sådan bruges Irish Moss som en Raw Food

Sådan bruges Irish Moss som en Raw Food


Irsk mos er et tilsætningsstof, der anvendes i en rå fødevarer kost for at skabe en gelatinøs tekstur. Det er udnyttet primært i veganske desserter. Ikke blot vil irsk mos gøre enhver væske tykkere, det har også mange sundhedsmæssige fordele.

Den vigtigste ingrediens i irsk mos er carrageen, en mørk lilla tang fundet ud de atlantiske kyster i Europa og Nordamerika. Carrageenan anvendes i mainstream fødevarer verden som et fortykningsmiddel.

Ifølge Alex Malinsky, prisvindende kok og en af ​​de førende eksperter inden for rå mad, irsk mos indeholder vitaminerne A, C, D, E og K, vitamin B1 og B2, og er en kilde til B12. Det indeholder mange elementer essentielle for den menneskelige krop. Irsk mos indeholder et højt indhold af jod, calcium, mangan, zink, brom, jern og protein, og indeholder betydelige mængder af calcium og magnesium.

Instruktioner

1 Skyl irsk mos tre eller fire gange, og derefter placere i enhver beholder. Lad mos blød i vand i mindst 24 timer i køleskabet. På grund af de rigelige cellevæg polysaccharider, vil det danne en gelé og udvide at fordoble sin vægt og størrelse.

2 Skift vandet to gange og skyl en sidste gang. Sørg for, at der ikke er nogen urenheder i din mos. Irsk mos er et naturligt forekommende produkt, så du kan finde sand eller små sten. Når det viser en cremet hvid farve, mos er klar. Må ikke bekymre dig, hvis du lugter lidt af tang lugt, vil du ikke smage noget.

3 Blend irsk mos og vand sammen i en blender, indtil det er cremet og danner en pasta. Sørg for, at der ikke er nogen klumper.

4 Opbevar denne pasta i en lukket glasbeholder i køleskabet i op til tre uger.

5 Brug dine irske mos indsæt i søde desserter, is, parfaits, mousse og tærter for et sundt alternativ til forarbejdede fødevarer.


        

Udgiv min kommentar