Fantacine.com

The Diet af en 9-måneder gamle baby

På 9 måneder, babyer begynder at stå og nogle endda begynde at gå ved hjælp af møbler. Det kan også være det tidspunkt, hvor spædbørn begynder at lave lyde, såsom "dada" eller "mama". For babyer til at fortsætte med at vokse fysisk og udvikle mentalt, er det vigtigt, at de har varieret kost fast føde, formel og modermælk.

Formel

Babyer har normalt fast føde før de er 9 måneder gamle, men når de bliver ældre, er det vigtigt, at deres kost består mindre af modermælk og formel, end de har i fortiden. Fortsæt med at amme eller give dit barn 24 til 30 ounces formel hver dag.

Hårde Foods

Når du giver din baby fast føde, skal du sørge for ikke at give ham fødevarer, der er alt for hårdt, såsom slik, jordnødder, druer og rå gulerødder, fordi han kan blive kvalt meget nemt. Det er også vigtigt at skære stykker af kød, såsom hotdogs, i små stykker.

sund mad

Babyer bør spise omkring tre til fire to-retters måltider om dagen. De har brug for at spise masser af stivelsesholdige fødevarer, såsom kartofler, ris, brød og pasta. De skal også frugt og grøntsager med hvert måltid og mindst én til to portioner af fisk, kød og bønner om dagen.

High Fat

Hvis du giver din baby, mejeriprodukter, så sørg for, at de er fulde-fedt, fordi i modsætning til voksne, børn har brug for fødevarer, der er højt indhold af fedt for vækst. Det betyder, at du kan give ham sødmælk og smør. Prøv at begrænse sit indtag af slik, dog holde ham fra at spise for meget kage eller slik.

Jern og næringsstoffer

Det er vigtigt for babyer at få jern til hjernens udvikling, så de har brug for at spise kød, såsom svinekød, oksekød og lam. Grøntsager kan hjælpe deres organer absorbere disse kød. Hvis du ikke ønsker at give dit barn kød, foder ham grøntsager såsom flækærter, kikærter og røde linser. Hvis du fodrer dit barn en vegetarisk kost, skal du sørge for at han får nok calcium og vitamin B-kompleks.


        

Udgiv min kommentar