Fantacine.com

Hvordan man undgår sklerodermi med vitaminer

Sklerodermi er undertiden talt om som om det var en enkelt sygdom, men det er faktisk symptomatisk for en gruppe af sygdomme. Det er kendetegnet ved en unormal vækst af kollagen i bindevævet, som understøtter huden og indre organer. Det kan vises som hårde, stram hud, men det kan også give problemer med nyrer, lunger og hjerte-kar-system. Ingen er sikker, hvad der forårsager overproduktion af kollagen, men det synes at være relateret til kroppens immunsystem. The University of Maryland Medical Center har bemærket, at mennesker, der lider sklerodermi ikke kan få nok vitaminer og mineraler i deres kost.

Instruktioner

1 Rådfør dig med din læge om den bedste kost til forebyggelse sklerodermi. Informere ham eller hende af alle kosttilskud og medicin, du i øjeblikket tager. Ifølge University of Maryland Medical Center, dette er særlig vigtigt for mennesker, der lider af nogle svækkelse til deres gastrointestinale system.

2 Indarbejd antioxidant-rige fødevarer såsom blåbær, kirsebær, tomater, squash og peberfrugt i din kost. Skær ned på rødt kød til fordel for mere magert kød og stole mere på koldtvands fisk og bønner til protein. Tal med din læge om det hensigtsmæssige i at supplere din kost med et dagligt flere vitamin, der indeholder antioxidant vitaminerne A, C, E og B-kompleks.

3 Supplere din kost med omega-3 fedtsyrer, som hjælper med at forbedre cirkulation og kan hjælpe med at forbedre tolerance over for kulde og andre symptomer på Raynauds fænomen, som er en form for sklerodermi. Koldt vand fisk og kommercielt tilgængelige fiskeoliekapsler er gode kilder til omega-3 fedtsyrer.

4 Tal med din læge giver om de potentielle fordele ved at tilføje urte tilskud til din kost for at hjælpe med at forhindre sklerodermi. Ifølge University of Maryland Medical Center, er få undersøgelser udført på forholdet mellem urter og sklerodermi, men visse urter såsom gurkemeje, bromelain og gotu Kola kan medvirke til at reducere inflammation og smerte og samtidig forbedre cirkulation.

TIPS

  • Ifølge Scleroderma Foundation, sklerodermi er ikke smitsom, infektiøse, kræft eller ondartet, og er normalt ikke arvelig. Den nøjagtige årsag eller årsager er stadig ukendt.
  • Der er ingen kliniske undersøgelser, der viser vitamintilskud vil forhindre sklerodermi.

        

Udgiv min kommentar