Fantacine.com

Tænder Spil til børn

Tænder Spil til børn


Som mange forældre har opdaget, har børn ikke begejstret opgave at børste deres tænder to til tre gange om dagen. Tandlæger har udtænkt spil for forældre at lege med deres børn, der gør børstning sjovt, samtidig sikre tænder får en grundig rengøring.

Pensl med musik

Spil en af ​​dine børns yndlingssange, når de børster. Sørg for, at det er tre til fire minutter lang, den anbefale tid til børstning. Opmuntre dine børn til at danse sammen til sangen, insistere på, at de børste fra start til slut.

tilskynde til konkurrence

Udnyt dine børns konkurrencedygtige instinkter. Køb afsløre tabletter eller løsning på apotek. Dette materiale dukker op på tænder i rød eller grøn, der viser pletter savnet i børstning. Tag en af ​​de beskriver tabletter dig selv og udfordre dine børn over hvem kan børste mere grundigt.

Sæt Imagination at Work

Inden de børste, så spørg dine børn til at åbne munden så bredt som muligt. Sig noget lignende, "jeg ser en lille hvalp i munden, der har spillet i mudderet og har brug for et bad. Vil du bruge din tandbørste til at bade ham?" På en anden aften, du kan sige, "Er den lille bil har brug for en bilvask" eller "Jeg ser en surfer, der ønsker at gå en tur på bølgerne."


        

Udgiv min kommentar