Fantacine.com

Hvordan at slippe af kronisk dårlig ånde

Kronisk dårlig ånde, eller halitosis, kan være forårsaget af en række faktorer. Selv om mange mennesker tror, ​​at kronisk dårlig ånde stammer fra maven, er dette ikke tilfældet. Halitosis hidrører enten fra munden eller næsen og næse. Heldigvis er der en klar metode til at bekæmpe dårlig ånde og holde bakterier, der forårsager den i skak.

Instruktioner

Trin til bedre Breath

1 Besøg tandlægen for at sikre, at du ikke har nogen tand eller tandkødsproblemer. Korrekt tand og tandkød sundhed er afgørende i kampen mod dårlig ånde. Inficerede tandkød og tænder er en sandsynlig årsag til dårlig ånde. En ordentlig tandbørstning og tandtråd rutine er også meget vigtige for at bekæmpe bakterier, der producerer dårlig ånde.

2 Efter udelukker munden, sørge for der er ingen nasale problemer forårsager dårlig ånde. Bihulebetændelse og andre bakterielle infektioner i næsepassagerne kan forårsage næseflåd. Mens næseflåd har ingen lugt ved første, den udvikler en som det sidder på tungen.

3 Brug en tunge skraber eller blot børste bagsiden af tungen med en tandbørste på en daglig basis for at hjælpe slippe af bakterier, der forårsager dårlig ånde. Korrekt tunge hygiejne er nødvendig i bekæmpelsen af ​​dårlig ånde.

4 tygge tyggegummi, som kan gøre mere end maskere lugten af stødende ånde. Tyggegummi kan fortrænge de bakterier, der bygger op på tungen efter et måltid, eller når din mund er tør. Drikke mere vand kan også bidrage til at fortrænge bakterier på tungen forårsaget af en tør mund.

5 Spis ilt-rige grøntsager som selleri og persille. Dette vil holde bakterier i at vokse på tungen, og opdatere din ånde på samme tid. Spise en kvist persille efter et måltid, kan virkelig gøre en forskel.

6. Brug mundskyl. De fleste sorter kan hjælpe maskere lugten af ​​dårlig ånde; nogle ordineret af din tandlæge indeholder ilt-rige formler, der rent faktisk vil dræbe de bakterier, der ophobes i munden.

TIPS

  • Børst dine tænder efter hvert måltid. Hvis du arbejder i løbet af dagen, overveje at tage en tandbørste med dig. Hold tyggegummi i din bil eller lomme til efter måltider. Drik lidt ekstra vand hver dag, selv hvis du ikke er tørstig, for at forhindre din mund bliver tør.

        

Udgiv min kommentar