Fantacine.com

Sådan får Kroner på mine tænder

Sådan får Kroner på mine tænder


Tandlæger bruger kroner til dækning af tænder, der er svage, beskadigede eller grimme. Kroner kan styrke tænder og holde dental broer på plads. For en krone til at passe over en tand, tandlægen har til fil ned den eksisterende tand at skabe rum. Derefter binder han kronen på, som skal forblive på plads i år.

Instruktioner

1 Identificer hvilke af dine tænder kræver kroner. Kroner er velegnede til tænder, der er knækket eller tænder med emalje, der er slidt ned. Hvis du har en tand, der er en uønsket form, eller en, der har en stor fyldning i den, som er vanskelig, så en krone kan være egnede. Du kan også forbedre udseendet af misfarvede tænder, der ikke vil drage fordel af blegning, såsom alderen tænder.

2 Besøg din tandlæge, så hun kan vurdere egnetheden af kroner for dine tænder. Hun kan anbefale andre muligheder, såsom finér i stedet for kroner på misfarvede eller misdannede tænder.

3 Diskuter prisen på kroner med din tandlæge og bede hende om din tandlæge forsikring (hvis relevant) vil dække nogle, eller alle, af omkostningerne.

4 Spørg tandlægen hvor længe kroner vil vare, og overveje, om du vil være i stand til at råd til at erstatte dem efter dette tidspunkt. Levetiden for en krone kan være så lidt som fem år.

5 Vælg fra porcelæn, keramik, metal eller porcelæn og metal kroner. Metal kroner kommer i guld eller legeringer såsom palladium eller nikkel. Metallet typen varer længere end andre typer og er påtrængende visuelt, men kan gøre praktisk forstand for kroner på bagsiden af ​​munden. Porcelæn, harpiks og keramiske kroner er den samme farve som naturlige tænder, men er mindre robuste end metal kroner. Nogle kroner har porcelæn på ydersiden, men metal på indersiden. Disse er stærkere end porcelæn alene, men når tandkødsranden trækker sig tilbage med alderen, kan den mørke linie af metallet mod gummiet bliver indlysende.

6 blege tænderne, du ikke ønsker at krone før undergår kronen procedure, hvis du er følsomme over farven på dine tænder. Denne måde kan du, eller din tandlæge, kan du vælge kroner, der er en lysere farve til at matche de blegede tænder snarere end en mørkere farve til at matche de misfarvede, naturlige tænder.

7 modtager en grundlæggende procedure, hvor tandlægen forbereder dine tænder og tager et indtryk af din mund til at bruge som en form for dine nye kroner. Tandlægen vil derefter placere midlertidige, ikke-tilpassede kroner på dine tænder, indtil den næste besøg.

8 Besøg tandlægen for en endelig aftale, når hun vil passe kronerne lavet specielt til dine tænder og mund.


        

Udgiv min kommentar