Fantacine.com

Hvordan man laver en tand Model for et skoleprojekt

Hvordan man laver en tand Model for et skoleprojekt


Tænder er en vigtig del af fordøjelsesprocessen, fordi de nedbrydes fødevarer, før den sendes til maven. På grund af deres betydning, er det nødvendigt for et godt helbred vedligeholdelse af tænder. Børstning og brug af tandtråd er to af de vigtigste praksis at tage sig af tænder og bør undervises i en tidlig alder for at forhindre fremtidige problemer. En måde at illustrere, hvordan at tage sig af tænder er at lave en tand model for et skoleprojekt.

Instruktioner

1 Placer 20 skumfiduser i en oval form på et stykke karton. De skumfiduser vil repræsentere tænderne. Tegn en oval form omkring skumfiduser, med omkring 1 tomme plads mellem skumfiduser og den ovale linje. Fjern skumfiduser fra karton og skær den ovale form ud med en saks. Fold ovale i halve og åbne flade til dannelse af en fure hen over midten.

2 Foretag en ring af lim omkring den indre omkreds af det ovale, omkring en tomme fra den ydre kant. Placer 10 skumfiduser på den øverste halvdel af det ovale og 10 på den nederste halvdel. Prøv at give et par millimeter mellemrum mellem "tænder". Vent 15 minutter for limen tørre.

3 danner en tunge for modellen ved at tegne et stort "U" på den nederste halvdel af den ovale. Den buede ende af "U" skal sidde omkring en tomme fra den nederste række af skumfiduser. Color tungen ind med en rød farvekridt eller markør.

4 Fold ovale i halve for at sikre det kan åbnes og lukkes uden skader. Den "mund" du har lavet, vil gøre en stor skole projekt at modellere, hvordan at børste og tandtråd.


        

Udgiv min kommentar