Fantacine.com

Sådan Fix Skåret Porcelæn Finer

Sådan Fix Skåret Porcelæn Finer


De, der har tilhugget, brudt, kan misshaped eller misfarvede tænder dække dem med porcelæn finér. Porcelæn finér er naturligt udseende tynde skaller, der er bundet til forsiden af ​​tænderne. Finer helt at skjule de oprindelige tænder, hvilket gør tænder vises perfekt formet og tilpasset. Porcelæn finér er meningen at vare 5 til 10 år, men nogle gange kan de chip og skal udskiftes. I dette tilfælde vil en tandlæge nødt til at fjerne de finér og placere nye på dine tænder.

Instruktioner

1 Ring til din tandlæge, så snart din realisere din finér er tilhugget. Planlæg en aftale for at få monteret en ny finer, da den skåret porcelæn finer ikke kan fastsættes.

2 Afstå fra slibning eller knyttede dine tænder, for at forhindre dine porcelæn finér fra yderligere chipping. Din tandlæge vil hak den skåret finer og pop det ud, for at fjerne det.

3 Har indtryk lavet af din tand til at passe et nyt porcelæn finér, og vente på dental lab at konstruere en ny. Din tandlæge skal forme den nye finer i overensstemmelse hermed, og bruge dental cement til at re-obligation den nye finer til din tand.


        

Udgiv min kommentar