Fantacine.com

Symptomer på humant papillomvirus

Det humane papillomavirus kan skabe en række infektioner. At diagnosticere HPV, vil en læge udføre en række blodprøver og bruge en fysisk undersøgelse. Kvinder, der lider af HPV er almindeligt diagnosticeret ved hjælp af en celleprøve på deres regelmæssigt planlagte gynækologisk aftale.

Identifikation

Human papilloma virus er den virus, der transmitteres i seksuelt overførte sygdomme. Der er mere end 100 sorter af HPV; mere end 30 af disse sorter er grundlaget for forskellige seksuelt overførte sygdomme. Mens de forskellige forhold kan variere med hensyn til deres sværhedsgrad, de første symptomer forbundet med en HPV betingelse normalt i overensstemmelse med hinanden. Nogle former for HPV kan behandles til punktet for at blive helbredt, mens andre, såsom herpes, kan kun styres, men ikke helbredes. Nogle former for HPV er ikke seksuelt overført, men de stadig forårsage symptomer, der ligner en seksuelt overført sygdom.

typer

En af de mere almindelige former for HPV er den fælles vorte. Den fælles vorte kan forekomme overalt på kroppen med undtagelse af kønsorganer. Vorter, der vises på kønsorganer er specifikke for de seksuelt overførte sygdomme, men fælles vorter er normalt bare milde former for HPV, der nemt kan behandles. En anden form for HPV, som ikke seksuelt overført er en tilstand kendt som fodvorter. Disse er smertefulde vorter, der vises på fodsålerne, og normalt har en sort plet i midten af ​​dem. Flade vorter er funktionærer eller beige-udjævnede vorter, der normalt vises overalt på overkroppen, og kan blive meget kløende.

effekter

Kønsvorter er den mest almindelige tidligt symptom på HPV i en seksuelt overført sygdom. Kønsvorter er identificeret ved deres ru og ujævn overflade, og ved deres typiske udseende i små grupper på omkring 10 vorter. De kan også blive vist som en læsion på huden. De er lyserød farve og smertefrit at røre ved. Hos mænd normalt kønsvorter vises omkring spidsen af ​​penis; hos kvinder, der normalt vises de på huden, der omgiver skeden.

Forebyggelse / Solution

Fælles vorter og flade vorter kan fjernes kirurgisk. Cryosurgery er undertiden bruges til at fjerne vorter. Dette er en proces, hvor vorten er frosset, hvorefter den let kan fjernes af lægen. I mere ekstreme tilfælde kan laser kirurgi ved bruges til at fjerne vedvarende vorter. I tilfælde af kønsvorter, kan en læge anbefale operation, eller kan anbefale et regime af medicin, der skal forhindre den konstante gentagelse af tilstanden. Centers for Disease Control anbefaler at modtage en vaccination, som blev godkendt i 2006 som en måde at beskytte mod den mulige udbrud af HPV.

Overvejelser

En af de bekymringer for kvinder om HPV er muligheden for at indgå livmoderhalskræft fra virus. Ifølge Illinois Department of Public Health, kunne omkring 10 af de 30 kendte human papilloma virus, der er ansvarlige for seksuelt overførte sygdomme potentielt forårsage livmoderhalskræft. Men næsten 90 procent af de diagnosticerede med en cervikal human papilloma virus kvinder er symptomfri inden for to år.

Ekspert Insight

Mayo Clinic viser, at det er muligt at blive smittet med HPV og ikke vise nogen symptomer. I nogle tilfælde kan symptomerne vise sig senere, eller i andre tilfælde kan symptomerne aldrig dukke op på alle.


        

Udgiv min kommentar