Fantacine.com

Poria Side Effects

Poria er en type svamp. Det er en svamp, og dens filamenter har forskellige medicinske egenskaber. Poria har anti-inflammatorisk, vanddrivende, immunologiske, anti-tumor og virkninger på centralnervesystemet. Som med enhver form for medicin eller ernæringstilskud, er nogle negative bivirkninger forbundet med anvendelsen af ​​Poria svamp.

Anvendelser

Den Poria champignon har mange sundhedsmæssige fordele og anvendelser, herunder behandling og håndtering af sygdomme som mave problemer, træthed, udmattelse, spænding, hukommelsestab, nervøsitet, angst, svimmelhed, følelse af uklarhed, rastløshed, smertefuld vandladning, problemer med vandladning, tumorer, overdreven hoste , diarré, søvnløshed og væskeophobning. Bivirkningerne af Poria champignon kunne variere afhængigt af, hvilken type lidelse det bliver brugt til.

Almindelige bivirkninger

De fleste mennesker synes at tolerere Poria champignon godt. Ingen almindelige bivirkninger er knyttet til Poria. Men bivirkninger er muligt med kvinder, der er enten gravide eller ammende, da der har været utilstrækkelige undersøgelser af mulighederne for skader på nyfødte (fra deres ammende mødre og mulige Poria udskillelse i modermælk) og foster udvikling (fra hundyr hjælp Poria samtidig med en baby). Som et resultat, bør gravide og ammende kvinder udvise forsigtighed, når de overvejer Poria. I mange tilfælde er gravide og ammende kvinder rådes til ikke at bruge Poria overhovedet.

Dosering

Poria champignon er et naturligt middel, men det betyder ikke, det er altid sikker. Kendskab til den korrekte dosis af svampen afhænger af mange faktorer, herunder en persons helbred og alder. Det er derfor, det er vigtigt at omhyggeligt at læse og følge instruktionerne, der er anført på etiketter og produkter, og også til omhyggeligt konsultere en læge om at tage Poria.

Toksicitet

Baseret på forskning udført på dyr, er Poria svamp kendt for at have meget lave niveauer af toksicitet. Poria ekstrakter menes at være mindre toksiske end 5-fluorouracil (baseret på kræftforskning), som er et kemoterapimiddel, der anvendes til behandling af hals, ovarie-, rektal, bryst og hoved kræft. Som følge heraf er Poria anses for at være meget sikker. Ingen bivirkninger har været knyttet til toksicitet og Poria svamp.

Lægemiddelinteraktioner

Der er ingen fælles lægemiddelinteraktioner kendt for Poria svampe. Lægemiddelinteraktioner kan opstå, når mere end et lægemiddel eller ernæringstilskud er taget. Lægemiddelinteraktioner kan medføre negative bivirkninger, eller de kunne øge eller nedsætte virkningen af ​​den ene eller begge af de medikamenter eller kosttilskud. At bo på den sikre side, før du tager Poria en person bør informere sin læge af, hvad andre lægemidler, han kunne også tage.


        

Udgiv min kommentar