Fantacine.com

Sådan Gør din egen Ionic Foot Bath

Sådan Gør din egen Ionic Foot Bath


Har du overvejet at gennemføre en ionisk fodbad i din almindelige sundhed regime? Ved at gøre dette vil du hjælpe din krop med at slippe af toksiner, mens på samme tid, bliver mere levende og energisk. Den fantastisk nyhed er, at du ikke længere behøver at bruge en formue at gå til en spa at få denne behandling. Du kan gøre det lige fra komfort i dit eget hjem.

Instruktioner

Sådan Gør din egen Ionic Foot Bath

1 Anbring en fod spa liner indersiden af ioniske mund spa.

2 Fyld den ioniske fod spa med lunkent vand. Vandet skal dække toppen af ​​grupperingen, som er generatoren.

3 Hæld 1/8 tsk. havsalt i den ioniske fod spa at hjælpe ledningsevnen af ​​vandet. Tillad saltet til fuldstændig opløsning i vandet. Efter at saltet er opløst, tilslutte array med metalpladen til midten af ​​foden spa. Sæt i styreenheden.

4 Tryk på "Start" knappen for at tænde den ioniske fod spa. Placer begge dine fødder indersiden af ​​foden spa. Lad dine fødder i blød i spa i 30 minutter. Du vil bemærke, da dine fødder er iblødsætning, at vandet vil begynde at ændre farver. Farveændringen er vejledende for de toksiner, der spændende kroppen gennem porerne i dine fødder. Se den ioniske fodbad farvekort (se Resources nedenfor) for at afgøre, hvilken slags toksiner har forladt kroppen.

5 Sluk enheden efter din 30-minutters session er udløbet. Dump vandet ud af fodbadet. Fjern spa liner. Rengør enheden med en certificeret renere og desinfektionsmiddel fra din lokale spa leverandør.

TIPS

  • Hvis du bruger en pacemaker, har hjertesygdomme eller anden anden medicinsk tilstand, bør du ikke bruge den ioniske fod spa. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte din læge, før du starter en behandling.

        

Udgiv min kommentar