Fantacine.com

Hvordan at vælge den rigtige OTC Antihistamin

Der er mange forskellige antihistaminer nu tilgængelige over-the-counter (OTC). Hver har forskellige kvaliteter, så det er vigtigt at vælge den rigtige medicin for din situation. De OTC antihistaminer falder i to kategorier, første generation og anden generation. Første generations antihistaminer er de ældre OTC-produkter såsom diphenhydramin (Benadryl) og chlorpheniramin (Chlor-Trimeton). Disse produkter har tendens til at forårsage sløvhed og har en udtørrende virkning. De har også tendens til at være den mest effektive. Den anden generation OTC antihistaminer er loratadin (Claritin, Alavert) og cetirizin (Zyrtec). De har tendens til at have meget færre bivirkninger og holder længere (24 timer vs 4-6 timer), men ikke være så effektive i visse situationer. Hvordan kan du vælge, hvilken en til at tage?

Instruktioner

1 For de fleste folk sæsonbestemt allergi, loratadin eller cetirizin er gode valg. De både sidste 24 timer og er ikke-sederende. Cetirizin kan forårsage døsighed hos nogle mennesker. Ved at tage det ved sengetid, kan du minimere denne virkning. Disse er også tilgængelige for små børn.

2 Hvis dine sæsonbetonet allergi tendens til at omfatte betydelige øje kløe, kan du tage en antihistamin OTC øjendråber som ketotifen (Zaditor) foruden loratadin eller cetirizin.

3 Hvis dine sæsonbetonet allergi involverer sinus pres, loratadin og cetirizin er tilgængelige sammen med en decongestant (Claritin-D eller Zyrtec-D). Den mest effektive middel mod kongestion er pseudoephedrin. Sørg for at købe decongestant indeholder produktet på apoteket counter, fordi det er det eneste sted, kan du stadig få det i USA. Du bliver nødt til at vise en stat ID / kørekort og kvittere for det. De andre populære middel mod kongestion, phenylephrin, er meget mere bredt tilgængelige, men fungerer ikke nær så godt.

4 For en næse, der ikke vil stoppe kører prøve en ældre antihistamin ligesom chlorpheniramin (Chlor-Trimeton). Denne antihistamin er ikke så sederende som diphenhydramin (Benadryl) og er korttidsvirkende (ca. 4 timer). Siden sin korttidsvirkende, kan du tage det lige når du har brug for det, og kan springe en dosis, hvis du også få tørret ud eller har brug for at være helt vågen.

5 For mere alvorlige allergiske reaktioner, den mest effektive OTC antihistamin er diphenhydramin (Benadryl). Dette er et godt valg for reaktioner på bug bider, nældefeber, allergi relaterede udslæt, milde fødevareallergi osv det plejer at være virkelig beroligende så være virkelig forsigtig, mens du er på det. Men for en allergisk reaktion, se en læge, hvis reaktionen er svær eller antihistamin ikke forbedre det. Nogle reaktioner kan være livstruende, så det er altid bedre at forebygge end at helbrede.

6 Hvis du stadig kløende efter at have taget antihistamin, der er til flere ting, du kan tage ud over det. Den første er en H2 Blocker. denne form for medicin bruges normalt til at reducere mavesyre, men det kan også blokere yderligere histaminreceptorer i huden ikke er blokeret af traditionelle antihistaminer. Eksempler på dette stof er ranitidin (Zantac), famotidin (Pepcid), og cimetidin (Tagamet). Der bør udvises forsigtighed med cimetidin, da den har mange lægemiddelinteraktioner. Den anden ting er hydrocortison 1% creme. Den kan også anvendes til kløende udslæt og bug bites til at hjælpe med kløe, men det skal bruges til kortvarig brug kun (5-7 dage). Salven versionen kan fungere bedre i områder, der har tendens til at få svedig, fordi det bliver sat.

TIPS

  • Store mærke versioner af disse produkter tendens til at være lige så effektive, men meget billigere.
  • Spørg din læge, hvis du har glaukom eller prostata problemer som antihistaminer kan forværre dem (esp .. den første generation).
  • Da de tykkere slim, de er dårlige valg for nogle mennesker med astma, eller hvis du har brystet overbelastning.
  • Decongestants kan øge blodtrykket (men antihistaminer ikke). Spørg din læge, før du tager noget med en decongestant i det, hvis du har forhøjet blodtryk eller en hjertesygdom.

        

Udgiv min kommentar