Fantacine.com

Tegn og symptomer på narkotikamisbrug

Tegn og symptomer på narkotikamisbrug


Selv hvis du ikke personligt kender en narkoman, chancerne er du har set en før. Deres symptomer er generelt nemme at få øje på og opildne en række følelser i ædru observatør. På grund af faren for stofmisbrug, vel vidende de tegn og symptomer kan være en redningskrans for dig og misbrugeren.

Stofmisbrug

Den overdrevne og gentagen brug af kemiske stoffer er kendt som stofmisbrug (stofmisbrug). kan fås Disse kemiske stoffer (narkotika) ulovligt væk fra gaderne eller ordineres af en læge. Recepter er normalt opnås ved misbrugeren for selvtilfredsstillelse i stedet for som behandling for medicinske spørgsmål.

fysiske tegn

Selvom type stof misbrugt ofte bestemmer symptomerne, tegnene tendens til at være tæt forbundet. En narkoman generelt har perioder med oversleeping eller søvnløshed; et fald eller gevinst i vægt; øget energi og rastløshed (mest fremherskende i stimulanser); nasale eller sinus problemer (snorted drugs); vedvarende hoste (røget narkotika); orale problemer (mest almindelige i methamfetaminer); langsom tale og reaktionstid; og desorientering (især med heroin); og pludselige ændringer i tøjstil (iført tøj, der dækker spor mærker).

Mental / Emotional

Stofmisbrug påvirker sindet så godt. Misbrugeren er altid på jagt efter sin næste høj, så han kan opnå suset stoffet giver. Denne jagt fordrejer hans tænkning og hvordan han reagerer på ting. Han kan have perioder med Snaksomhed og konstant energi; humørsvingninger (fjendtlighed og irritabilitet); en ufølsom holdning; tomme udtryk og passivitet; og hallucinationer (høre, se, lugte og føle, hvad der ikke præsentere). Han udvikler ofte en forkærlighed for vold - det tager ikke meget at sætte ham.

teenagere

Stofmisbrug påvirker en bred vifte af mennesker, herunder teenagere. Mange teenagere udviser de normale tegn på teen angst: oversleeping, stridslyst og en mangel på respekt for grænser. Men når en teenager er afhængige af narkotika, ændrer hendes adfærd markant. Hun vil blive isoleret eller ændre hendes venner, der passer til hendes nye livsstil; udvikle problemer med skole (dårlige resultater og komme ind i slagsmål); løgn og stjæle for at støtte hendes vane, bliver uophørligt hyped; eller sove over en masse.

Afslag

Selvom de tegn og symptomer på narkotikamisbrug er synlige, misbrugeren har tendens til at nægte dem. Han mener ikke, han har et problem, selvom alle andre ser det tydeligt. Han fordrage alle, der forsøger at gribe ind og ser alle de berørte parter som fjenden. Af denne grund, vold i hjemmet og skilsmisse er almindelige konsekvenser af stofmisbrug.

Støtte

Den narkoman har brug for hjælp. Selvom søger professionel hjælp er et af de første skridt i afhængighed opsving, der har et fast underlag system er nøglen også. Anonyme Alkoholikere og Narcotics Anonymous er to af de mest populære og respekterede støttegrupper rådighed. For familier klare med alkoholmisbrug, Al-Anon (se Referencer) er et godt sted at starte.


        

Udgiv min kommentar