Fantacine.com

Substance Abuse Harm Reduction

Substance Abuse Harm Reduction


Stofmisbrug kan have en negativ indvirkning sundhed, relationer, økonomi, skole og beskæftigelse. Nogle mennesker ramt bunden og søge behandling i et forsøg på at komme sig. Det betragtes som en sygdom uden en kur. Behandlingen indebærer at hjælpe de personer blive og forblive fri fra stoffer, ideelt for resten af ​​deres liv.

Men hvad hvis en person ikke er motiveret til at foretage en ændring? Eller andre livsomstændigheder, såsom fattigdom, vold i hjemmet, og psykiske udfordringer komme i vejen? Skadesreduktion er en alternativ strategi, der erstatter målet om afholdenhed med en af ​​faldende de negative virkninger af fortsat brug.

Koncept

Ideerne bag skadesreduktion er enkle. Trods forebyggelses- og behandlingsprogrammer, vil stofmisbrug fortsat findes i samfundet. Der er et kontinuum af brug fra rekreative brugere og "funktionelle" misbrugere (der kan opretholde deres ansvar til en vis grad) til dem, der lever fra pille til pille eller hit at ramme, forsage alt andet. Tidligere og nuværende moral har lært os, at stofmisbrug er forkert og derfor dem, der har en narkotikaproblemet er dårlige. Disse mennesker bør få hjælp og stoppe med at bruge. Og mens nogle gør, andre gør ikke.

Fortalerne for skadesreduktion foreslå til den sidstnævnte gruppe, der i stedet for at dømme stoffet bruger- og mandatet tjenester, hjælper fagfolk kan tage en anden tilgang. Adresse den enkeltes stofmisbrug på en neutral måde, og i stedet fokusere på at løse de negative problemer, der fortsat stofmisbrug skaber. Under denne proces, vil den professionelle og klient arbejder sammen, med kunden hjælper med at planlægge disse bestræbelser.

Mål

Målet med skadesreduktion er at minimere de negative konsekvenser af fortsat misbrug for det enkelte stof misbruger og samfundet som helhed. Det betyder ikke at gøre afholdenhed et krav om pleje. Fra et folkesundheden synspunkt skade reduktionsindsats kan mindske sundhedsproblemer, social eller juridisk tilbageslag, og de finansielle omkostninger ved stofmisbrug. Brugerne stof accepteres i pleje, uanset hvor de befinder sig i kontinuum af brug. Hvis de ønsker at skære ned, er denne omfavnede; hvis de ikke er klar til at ændre noget, så en plan er aftalt at øge sikkerheden under brug. Skadesreduktion er virkelige verden vs. perfekt verden.

Eksempler

På et fællesskab niveau, kan skadesreduktion tage form af en nål udvekslingsprogram at mindske spredningen af ​​sygdomme som hepatitis C og HIV mellem stiknarkomaner. Eller en metadon vedligeholdelsesprogram kan erstatte heroin eller opiat smertestillende medicin med en medicinsk sikrere stof, hvilket vil reducere effekten af ​​abstinenssymptomer og mindske cravings. På et individuelt grundlag, kan en marihuana bruger indvilliger i ikke at bruge i visse situationer (på arbejde, til at køre under indflydelse for at undgå at skade andre). Mens personen ikke stof fri i nogen af ​​disse eksempler, er situationen mere sikker.


        

Udgiv min kommentar