Fantacine.com

Sådan Naturligvis Treat Vabler

Sådan Naturligvis Treat Vabler


Vabler er ikke en dårlig ting. De kommer som et resultat af skade, ligesom en forbrænding. Væsken inde i dem er for det meste kollagen, som anvendes til at reparere kroppen, og hvide blodlegemer, som bekæmper infektioner. Så du behøver ikke nødvendigvis ønsker at slippe af vabler. Du behøver dog ønsker at hjælpe dem gå væk, så du ved, du bliver helbredt.

Instruktioner

1 Sæt en pose is over såret, du har modtaget, uanset om det er en forbrænding, friktion sår eller et snit. Dette er mere en forebyggende foranstaltning, som gør dette vil hjælpe såret heler hurtigt, er forårsage færre blærer til at opstå som et resultat af såret.

2 Vask området, der får blister med sæbe og vand. Være meget blid og bruge en duppe bevægelse i stedet for en skrubning bevægelse for at forhindre blisterpakningen fra popping.

3 Tør blæret område med en klud med de samme blide bevægelser, du brugte til at vaske dem.

4 Anvende nogle aloe til blisteren, især hvis det er forårsaget af en forbrænding eller friktion sår. Det hjælper fugter huden og også har helbredende egenskaber.

5 Brew nogle echinacea te og drikker det hele dagen. Det vil drastisk øge dit immunsystem, hvilket betyder, at dine vabler vil gøre deres job hurtigere og derefter være væk.

TIPS

  • Må ikke pop din blister. Dette vil stoppe processen med at reparere din såret og åbne det op for infektion.

        

Udgiv min kommentar