Fantacine.com

Er Epsom Salt Safe under graviditet?

Er Epsom Salt Safe under graviditet?


Vidste du, at det var Bedstes folkemusik lore fra bakkerne? Ikke så, siger videnskaben. Epsom salt, den fælles betegnelse for magnesiumsulfat, har snesevis af dokumenterede fordele og kan anvendes sikkert under graviditet.

ekstern Brug

Epsom salt anvendes i badevandet eller at suge fødder erstatter magnesium i kroppen og reducerer hævelse. Det er jævnligt brugt til at bekæmpe ankel hævelse og lindre hæmorider, både almindelig i graviditeten.

intern brug

Gravide kvinder bør altid konsultere sundhedspersonale, før du tager Epsom salt internt. Effekter af indtaget magnesiumsulfat på et foster eller ammende baby er ukendte.

Pre-Elampsia og Eklampsi

Omkring 10 procent af gravide kvinder udvikler præeklampsi, en potentielt livstruende tilstand præget af højt blodtryk, hævelse og overskydende protein i urinen. Magnesiumsulfat er undertiden bruges til at forebygge anfald hos kvinde med svangerskabsforgiftning og eklampsi.

Cerebral parese

En 2008 undersøgelse viste risikoen for cerebral parese i præ-sigt babyer blev reduceret med 45 procent, når mødrene fik en infusion af Epsom salt. Ifølge New England Journal of Medicine, behandlingen stabiliserer en mors blodkar, forsikrer tilstrækkelig iltforsyning til barnet.

Historie

Epsom salt er opkaldt efter Epsom, England, på grund af byens magnesiumsulfat-rige vand. Beboere begyndte at udvinde det fra vandet der i det 17. århundrede.


        

Udgiv min kommentar