Fantacine.com

Hvordan du forbedrer din evne til at genkende et ansigt

Hvordan du forbedrer din evne til at genkende et ansigt


Indimellem glemmer et ansigt er normalt. Ifølge en undersøgelse foretaget af forskere ved Harvard og Dartmouth Universiteter, evnen til at genkende ansigter forbedrer op i begyndelsen af ​​30'erne, hvorefter den langsomt aftager, muligvis på grund af ændringer i hjernen. Ganske enkelt, kan den manglende evne til at genkende ansigter påvirke dine sociale og arbejdsmæssige liv til det værre. Heldigvis er der et par trin, du kan tage for at forbedre din tilbagekaldelse af ansigter.

Instruktioner

1 Overhold en persons ansigt og fastholde et stærkt ønske om at anerkende hans eller hendes ansigtstræk. At have en stærk tankegang, at du vil genkende denne persons ansigt og navn er afgørende. Scan personens ansigt og målrettet fange det i dit sind. Kig efter ansigtstræk, der er særligt mindeværdige eller skiller sig ud på en eller anden måde.

2 Lær personens navn og gentage det i samtale. Sørg for at du korrekt har hørt personens navn; bede dem om at stave det om nødvendigt. Koncentrer dig om indlejring navnet i dit sind, og derefter bruge den mindst to til tre gange, når du taler til denne person ansigt til ansigt.

3 Gennemgå navn i dit sind og villigt associere navn og ansigt, som du gør det. Det kan hjælpe, hvis du kan knytte aspekter af miljøet, at du er i så godt. Erindrer hvad personen var iført, for eksempel, kan hjælpe dig nemmere visualisere ham eller hende senere.

4 Gennemgå navnet inden 24 timer at implantere den fast i din hukommelse. Fortælle hvad personen lignede ved fremmane et klart billede af hans eller hendes ansigt i dit sind. Recall personens navn mens du gør det.

TIPS

  • Prosopagnosia, en sygdom karakteriseret primært ved den manglende evne til at genkende ansigter, rammer ca. 2% af befolkningen.

        

Udgiv min kommentar