Fantacine.com

Hvad er en Rynke Test?

Hvad er en Rynke Test?


Når du støder offer for en ulykke, en af ​​de første ting, du gerne vil kontrollere, efter grundlæggende sikkerhedsnormer førstehjælp kontrol er færdig, er, om ikke et offer har nerveskader. Hvis offeret er ved bevidsthed, vil det sandsynligvis være let. Hvis de ikke er, men deres reaktion på vand, kendt som en "rynke test," kunne være en klar indikation.

Betydning

For nylig denerveres huden ikke krølle. Det betyder, at hvis du placerer hånden af ​​en ulykke offer (eller hånd-kirurgi patient) i vand, inden for 5 minutter eller deromkring, vil du være i stand til at fortælle, hvis der er nogen nerveskader.

Fungere

Det rynke Testen bør udføres i rent vand, der er omkring 40 ° C. Hvis nerverne er intakte, så fingerspidserne bør rynke i omkring 3 1/2 minut.

Overvejelser

Nerve skade har sandsynligvis fundet sted, når håndfladen er sønderrevne. Dette er en god indikation af, at du bør tjekke for skader.

Fordele

Det rynke Testen kan bruges af professionelle og gode samaritanere både at afgøre, om en ulykke har forårsaget nerveskader. Den kan bruges på små børn, som ikke kan forklare deres symptomer, og bevidstløse patienter så godt.

Advarsel

Hvis offeret har en ryg eller nakke skade, ikke flytte dem uden professionel assistance, selv at gøre en rynke test.


        

Udgiv min kommentar