Fantacine.com

Fordele ved Sunshine

Fordele ved Sunshine


En solrig dag har en måde at gøre du føler dig godt, uanset hvad dine nuværende omstændigheder. Det er stadig vigtigt at beskytte huden mod de negative virkninger af UV-lys eksponering, men du kan også få nogle sundhedsmæssige fordele fra solen. Solen har en positiv effekt på vores humør, hud og sundhed, når du bruger det i moderate mængder.

Cancer Prevention

D-vitamin produktion opstår, når sollyset interagerer med vores hud, i henhold til North Dakota State University. D-vitamin arbejder sammen med calcium til at opbygge stærke knogler og vedligeholde knoglestyrke. Det har også en præventiv virkning for visse kræftformer, herunder tyktarms-, bryst-, ovarie- og prostatacancer. En mangel på D-vitamin er forbundet med disse typer af kræft, i henhold til Lighting Research Center.

Forbedre Sleep

Den lyse lys fra sollys kan også have en dramatisk effekt på kvaliteten af ​​vores søvn, i henhold til Lighting Research Center. Søvnmangel kan forårsage en række sundhedsproblemer, herunder en øget risiko for hjerteanfald, forhøjet blodtryk, depression, diabetes, fedme og slagtilfælde, ifølge Institute of Medicine af National Academies. Sunshine kan bidrage til at nulstille det interne ur, der regulerer søvn.

Forbedret søvn reducerer træthed i løbet af dagen, øger årvågenhed og hjælper produktiviteten.

Seasonal Affective Disorder Behandling

Seasonal Affective Disorder er en type af depression, der opstår i patienter, når lys og solskin er begrænset, oftest i vintermånederne, i henhold til Lighting Research Center. Sunshine er en behandling for lidelsen, der øger serotonin, melatonin og regulerer circadian system, der påvirker søvnen. Nogle patienter med sæsonbetinget affektiv lidelse behandles med lys, der fokuserer UV-lys på patienter til at lindre symptomerne på tilstanden. Bright sollys kan have den samme virkning på patienter ifølge Lighting Research Center.

Behandling af Hudsygdomme

Sunshine kan ordineres til behandling af visse hudsygdomme såsom acne, eksem og psoriasis, i henhold til McDougall nyhedsbrev. Patienter, der bruger sollys til behandling af hudsygdomme bør være ekstra forsigtig. Langvarig udsættelse for UV-lys fra solen er også knyttet til hudkræft og aldrende hud tilstande såsom rynker og alder pletter.


        

Udgiv min kommentar