Fantacine.com

Reaktioner på Zicam Behandlinger

Reaktioner på Zicam Behandlinger


Zicam er varemærket for en linje af kulde, hoste, sinus og allergi produkter fremstillet af Matrixx initiativer, Inc. Virksomheden producerer medicin for over-the-counter brug for folk, der lider af forkølelse og problemer med bihulerne. Nogle patienter oplever reaktioner på medicin og brugere bør rådføre sig med deres læge for at afgøre, om Zicam er en passende medicin for deres symptomer.

Tab af Smell

FDA har udstedt en advarsel om Zicam Kolde Remedy Nasal Gel, Kolde Remedy Vatpinde og kolde Remedy Nasal Vatpinde, som kan forårsage en permanent tab af lugt. I nogle brugere, tab af lugten var langvarig, men ikke permanent. Tabet af lugt kan også producere et tab af smag så godt, forårsager brugere at være modtagelige for madforgiftning når ikke afgøre, om fødevarer har ødelagt. Produkterne er blevet afbrudt af selskabet, men FDA advarer forbrugerne, som måske stadig har varen i deres hjem.

Allergisk reaktion

Patienter, der anvender Zicam Sinus Relief indeholder oxymetazolin nasale produkter kan også lider af en allergisk reaktion på sinus og allergi relief medicin såsom hævelse i læber, mund eller hals, åndedrætsbesvær, og nældefeber, i henhold til FDA. Patienter, som oplever disse bivirkninger, skal søge akut lægehjælp. Allergiske reaktioner på medicin er alvorlige og bør behandles straks af en medicinsk uddannet.

Hallucinationer

En mulig bivirkning af Zicam Sinus Relief er hallucinationer og ændringer i adfærd. Patienter, som oplever denne bivirkning bør ophøre med at anvende produktet og søge lægehjælp omgående.

Rapid Heartbeat

Nogle patienter kan opleve en hurtig eller uregelmæssig hjerterytme, mens du bruger Zicam Sinus Relief, ifølge producenten. Producenten advarer patienterne til at ophøre med at anvende den medicin, hvis de oplever denne bivirkning.

Nasal Irritation

Nasal irritation fra brugen af ​​Zicam nasale produkter er en fælles begivenhed. Patienterne kan opleve brænden og svien i næsen. Betingelsen er ikke alvorlige og er kun midlertidig, i henhold til FDA.


        

Udgiv min kommentar