Fantacine.com

Hjem retsmidler til bekæmpelse Gær Infektioner

Hjem retsmidler til bekæmpelse Gær Infektioner


Mange mennesker oplever, at efter en runde af antibiotika, de har en gær infektion. Dette sker, fordi antibiotikum dræber både de invasive bakterier og gavnlige bakterier i kroppen. Det er ikke selektiv. Home retsmidler til at bekæmpe gær infektioner er billige og ganske effektiv. De fleste behøver ikke særligt udstyr.

Betydning

Forstå, at en gær infektion vokser i fugtige områder. Den videnskabelige betegnelse for gær er Candida og det er en svamp. Gær forekommer naturligt på huden og i fugtige områder som munden eller vagina. Når der er en balance mellem bakterier og gær, alt fungerer godt, men antibiotika og andre faktorer kan ændre det. Hvis der er for få bakterier på grund af normale midler eller et antibiotikum, så gæren har ingen naturlige system af kontrol og balance og det skaber en gær infektion. En gær infektion er egentlig ikke en infektion, men en overflod af gær.

Fungere

Husk, at antibiotika dræber både venlige og invasive bakterier. Venlige bakterier er en del af det system med kontrol og balance til din hud. Hvis du ødelægger de fleste af de bakterier i kroppen, er der intet at holde gær i skak, og det tager over. Dette er en gær infektion. Fortvivl ikke; de fleste gær infektioner rydde op med ordentlig kost og brug af et par hjem retsmidler.

Egenskaber

Oplev de vidundere af yoghurt. Yoghurt har naturlig lactobacillus acidophilus. Disse bakterier er venlige bakterier findes i kroppen. Du spiser yoghurt eller anvende den på det område, der har gær infektion. Sørg for, at du får almindelig yoghurt med levende bakterier og ingen smag eller tilsat sukker. Hvis du har en vaginal gær infektion, sætte det på enden af ​​en tampon og indsætte tampon. Hvis du spiser det, så bare kontrollere se, hvis det indeholder Lactobacillus acidophilus eller siger levende kultur på beholderen. Dette kan være enhver type af yoghurt, aromatiseret, pisket eller frugt fyldt. Spise en beholder dagligt, på samme tidspunkt hver dag. Fortsæt i mindst en uge afteer infektionen rydder.

Overvejelser

Brug alternativer til yoghurt. Nogle mennesker kan bare ikke lide yoghurt eller er laktose intolerante og kan ikke spise det. Hvis det er tilfældet, skal du bruge probiotika. Et meget simpelt hjem afhjælpe at bekæmpe gær infektion fra den probiotiske kategori er acidophilus. Acidophilus kommer i mange forskellige former; tablet, flydende eller kapsler. acidophilus Lactobacillus hvis bakterier, der findes i yoghurt. Kig på etiketten for at sikre, at din acidophilus behandling ikke indeholder mælketørstof, hvis du er laktose intolerant. Der er nogle unikke fordele til at tage de bakterier, det øger også immunforsvaret og hjælper klar diarré ud over sin rolle som et hjem middel mod gær infektioner.

Advarsel

Ophøre spise fødevarer, der indeholder gær. Hvis du tager ernæringsmæssige ølgær, stoppe øjeblikkeligt. Hold ud på brød og gær-baserede produkter som brød, eddike, ost og alkohol. Disse modvirke effekten af ​​at indføre venlige bakterier, fordi de indfører mere gær.

Forebyggelse / Solution

Bliv hjemme, hvis du bruger hvidløg appliceres. Du kan ende med ildelugtende ligesom den vigtigste kursus på en italiensk restaurant. Du kan anvende hvidløg direkte til det angrebne område ved at tape et snit fed hvidløg på huden, anvende saft af hvidløg til området eller skabe en insert, hvis gær infektion er vaginal. Når du opretter indsatsen, fjern den ydre skallerne af fed hvidløg, pak det ind i gaze og binde det. Sørg for at du har nok gaze i lang indsats. Smør hvidløg / gaze og sæt den ind i skeden med halen af ​​gaze resterende på ydersiden for nem hentning. Du kan også anvende saften af ​​en knust hvidløg til en tampon og indsætte det. Du kan tage hvidløg tabletter, spise hvidløg eller bare drikke hvidløg saft. Disse er gode måder at bruge det og undgå lokal applikation. Det har antibakterielle og antifungale egenskaber samt andre sundhedsmæssige fordele.

Potentiel

Bryde ud en flaske hydrogenperoxid. Hydrogenperoxid er både antifungale og antibakterielle fordi det frigiver oxygen, som det virker. De fleste gær infektioner rydde op, når du anvender det direkte. Hvis du har trøske, en form for gær infektion i munden, gurgle med hydrogenperoxid.


        

Udgiv min kommentar