Fantacine.com

Sådan Støt Lavere Lumbar mens du sidder

Sådan Støt Lavere Lumbar mens du sidder


Næsten alle oplever rygsmerter på et tidspunkt i livet, ifølge National Institute of Neurologiske og slagtilfælde. Lænden, også kendt som den nedre ryg, er, hvor de fleste mennesker oplever rygsmerter. Den nedre ryg er sammensat af fem lændehvirvler, der understøtter overkroppen. Lændesmerter er den hyppigste årsag til jobrelaterede handicap og fravær fra arbejde. Mens lændesmerter kan være uundgåelig, er der handlinger, du kan tage for at mindske forekomsten af ​​smerte. Forudsat ordentlig støtte i lænden, når man sidder er en måde at mindske smerter.

Instruktioner

1 Position din stol tæt på dit skrivebord. Sid med fødderne fladt på gulvet og dine knæ lidt under eller niveau med dine hofter. Placer en skammel eller stak bøger under dine fødder, hvis dine fødder ikke sidder fladt på gulvet.

2 Sit så bagsiden af dine kalve er lidt foran sædet på din stol. Forsøg at videregive din knytnæve mellem din øvre kalv og sæde for din stol. Hvis du ikke kan gøre dette, din kalve er for tæt på din plads.

3 Skub din bagdel mod bagsiden af din stol. Placer en back pude eller rullet op håndklæde bag lænden, så din ryg buer lidt.

4 Slap dine skuldre og sidde tæt på dit skrivebord. Hvil underarme på armlænet, så dine albuer er i en 90 graders position og underarmene er parallelt med jorden. Hvil dine håndled og hænder på skrivebordet.

TIPS

  • Må ikke daske frem eller nedturen, mens du sidder i din stol. Dette placerer belastning af lænden og lænde diske og kan resultere i rygsmerter.
  • For at undgå rygsmerter, ikke sidde i lange perioder i samme position. Stå op, strække og gå hver halve time for at give din lænd en pause.

        

Udgiv min kommentar