Fantacine.com

Sådan Donate Plasma i DC

Sådan Donate Plasma i DC


Består af kun 8 procent proteiner og antistoffer, plasma er den flydende del af blodet tilovers efter røde og hvide blodlegemer og blodplader fjernes fra blodet. Plasma består af 92 procent vand. Når du donerer plasma, bliver dit blod adskilt fra plasma og vendte tilbage til din krop. Din plasma derefter bruges til at skabe medicin, der behandler livstruende blodsygdomme og sygdomme. Plasma indeholder også 500-plus proteiner.

Instruktioner

1 Kontroller kvalifikationskrav til at donere plasma i Washington, DC Du skal være mellem 18 og 64, vejer ikke mere end 250 lbs., Og du skal ikke være gravid, fødslen mor til et barn yngre end 6 måneder eller har opnået piercinger eller tatoveringer i de foregående 12 måneder.

2 Lav en aftale med din lokale DC plasma center at mødes med lægen på stedet for at diskutere din sygehistorie og gennemgå en fysisk undersøgelse. Dit blod trækkes og testet for nogen sygdom. Hvis der findes sygdom, er du ikke berettiget til at være en donor.

3 Præsenter donation center med billedlegitimation og bevis for statsborgerskab, som du skal være en amerikansk statsborger for at donere plasma. Fødselsattester, kørekort, pas, regninger og indfødsret certifikater er blot nogle få af de accepterede metoder til identifikation og medborgerskab.

4 Doner din plasma. Du vil bruge omtrent en time til en time og en halv hooked til en Food and Drug Administration godkendt maskine, der vil adskille din plasma fra dit blod. Du er tilladt, selv opmuntret, at bringe noget at underholde dig, mens du donerer, såsom en bog eller musik. Når du har gennemført donation processen, vil du modtage kompensation for din donation. Beløbet varierer afhængigt din donation centrets politik.


        

Udgiv min kommentar