Fantacine.com

Hvordan man behandler en mavepine Naturligvis

Hvordan man behandler en mavepine Naturligvis


Selvfølgelig kan du altid tage over skranken retsmidler til at behandle en mavepine. Men hvad nu hvis du forsøger at undgå at tage for mange medikamenter? Eller hvad hvis du bare søger mere naturlige måder at behandle en mavepine? Læs videre for at lære om nogle afprøvede og sande måder at behandle en mavepine naturligt.

Instruktioner

1 Du kan behandle en mavepine naturligt ved at indtage visse typer urtete. The i mint familien, især pebermynte te, kan især være nyttigt at behandle en mavepine naturligt.

2 En anden måde at behandle ondt i maven naturligt er at forbruge aloe vera juice. Hvis du har en aloe vera plante derhjemme, kan du blot skære åbne et af bladene og forbruge saften, der kommer ud af bladet. Eller du kan altid købe aloe vera juice på en helsekostforretning eller vitamin butik. Aloe vera saft er kendt for sine beroligende egenskaber som både en topisk (eller ekstern) og intern healing agent, og det er ikke kun nyttige til behandling af ondt i maven naturligt, men til mange andre formål også.

3 Kamille te, ligesom pebermynte te, er en anden velkendt måde at behandle en mavepine naturligt. Det har tilsvarende beroligende egenskaber, og det er også effektiv til behandling af søvnløshed, angst og andre fordøjelsesproblemer (ikke bare ondt i maven).

TIPS

  • Hvis du ønsker at undgå at udvikle en mavepine i første omgang, så du ikke behøver at bekymre sig om, hvordan man behandler en mavepine naturligt (eller på anden måde), kan du ønsker at undgå varme og krydret mad og fødevarer, der tendens til at give dig fordøjelsesbesvær eller halsbrand, fordi disse er de typer af fødevarer, der kan give dig en dårlig mavesmerter. Dette er ikke at sige, at alt, hvad du spiser, bør være intetsigende og kedelige, kun, at du måske ønsker at moderere mængden af ​​varme og krydret mad, du spiser, hvis du har en tendens til at udvikle mavepine.

        

Udgiv min kommentar