Fantacine.com

Epsom Salt & Olive Oil Lever Detox

Den Epsom salt og olivenolie liver detox er en ældgammel hjem afhjælpe for at fjerne sten, toksiner og forurenende stoffer fra din lever og galdeblære over en fem-dages span. De første tre dage forbereder din lever og galdeblære at frigive de giftige objekter, og de sidste to dage bruger husstand ingredienser til bogstaveligt udvise toksiner fra kroppen. Den Epsom salt og oliven lever detox må kun udføres efter en anti-parasit, nyre og lever rense have været gjort. Også den detox skal ske under ledelse af en certificeret læge.

Forberedelse

Den pektin i æblesaft flader og blødgør lever og galdeblære sten og hjælper deres passager gennem galdegangene i leveren. Drik friskpresset æblemost i tre dage, før du begynder Epsom salt og olivenolie lever detox. Det er bedst at investere i en god saftpresser og juice frisk, økologiske æbler selv. Køb flere poser af æbler, nok til at gøre mindst én kvart af friskpresset æblejuice om dagen. Hvis du ikke har en saftpresser, købe rå, ufiltreret æblemost fra en helsekostforretning eller økologiske supermarked. købe Også en pose Epsom salte, en lille flaske koldpresset lys jomfru olivenolie, en pose af friske citroner eller flere store grapefrugter og en krukke med en plastik låg. Køb C-vitamin pulver til smag, hvis det ønskes, og købe Ornithin, en aminosyre supplement, der hjælper dig med at sove, fra en helsekostforretning eller online urte forhandler, hvis det ønskes.

Det er bedst at drikke kun æblemost og filtreret vand til tre dage før din rense. Hvis du skal spise, begrænse dig selv til små rå frugt og grøntsager salater uden dressing. Den rå fødevarer regime tømmer mad fra dine tarme og gør leveren detox mere effektiv.

Detox dage

Forbered dig på at gå på toilettet flere dusin gange dagligt i løbet af detox. Gå så ofte som du har brug for, når du føler trang.

Tag ingen vitaminer, urter eller receptpligtig medicin, som du ikke har brug for dagen. Spise en let, frugt morgenmad og varmt korn frokost uden mejeriprodukter. Må ikke spise noget efter 02:00. På 2:00, rør 4 overdænge tsk. Epsom salte i 3 kopper vand. Tilføj 1/2 tsk. af C-vitamin pulver, hvis det ønskes. Bland grundigt og hæld ned i glasset. Opbevares i køleskab indtil 06:00. Tag en rektal lavement med destilleret vand før 16:00, hvis det ønskes.

Drik 3/4 kop af blandingen ved 6 og 8 om aftenen. Tilføj 1/8 tsk. vitamin C i smag med begge portioner, hvis det ønskes. Ved 21:45, juice nok grapefrugter eller citroner til 3/4 kop juice. Tilføj 3/4 kop olivenolie i saften. Bland grundigt og drikke på 22:00. Evakuer dine tarme før du drikker blandingen, hvis det er nødvendigt. Tage fire til otte ornithin kapsler med blandingen, om ønsket.

Læg dig ned på din højre side og krølle op i fosterstilling i mindst en halv time. Tænd tilbage efter tredive minutter, hvis det ønskes, og gå til at sove for natten. Når du vågen, tage en 3/4 kop dosis af salt blanding Epsom. Tag ikke blandingen før 06:00. Gå tilbage i seng og derefter tage den sidste dosis af Epsom salte præcis to timer senere. Læg dig ned i yderligere to timer, og derefter komme op at spise. Start med frugtsaft, og følg derefter med rå frugt. Efter et par timer spise et let, ikke kogt måltid og hvile for resten af ​​dagen.


        

Udgiv min kommentar