Fantacine.com

Hvad er farerne ved helvedesild?

Helvedesild, forårsaget af en gentagelse af varicella-zoster virus (VZV), er en tilstand, der påvirker både nerver og hud. Selvom helvedesild rutinemæssigt har nogen komplikationer, kan nerver fortsat være påvirket på flere måder, selv efter en helvedesild udbrud har ryddet op.

Egenskaber

VZV forbliver hvilende i nerveceller, både efter forårsager skoldkopper og efter helvedesild. Den virus er aldrig helt fjernes fra systemet, som gør det muligt at fortsætte med at have en indvirkning på et inficeret individ.

Identifikation

Komplikationerne ved helvedesild er koncentreret omkring de ramte nerve, der kan være på torsoen eller hoved og ansigt.

typer

Ifølge Mayo Clinic, afhængigt af placeringen af ​​udbruddet, kan folk med helvedesild oplever synstab, encephalitis (hjerne hævelse), problemer med hørelse og balance, og tab af funktion i ansigtsmusklerne.

effekter

Den mest almindelige komplikation af helvedesild er postherpetisk neuralgi (PHN). I PHN, smerten af ​​helvedesild varer efter udslættet forsvinder. Ifølge Mayo Clinic, helvedesild sår kan også blive bakterielt inficeret.

Ledelse

Personer, der mener, at de har helvedesild komplikationer bør se deres læge så hurtigt som muligt at udforske behandlingsmuligheder.


        

Udgiv min kommentar