Fantacine.com

PH prøvningsprocedurer

PH prøvningsprocedurer


En pH-test kan vurdere din potentielle risiko for hjertesygdomme, kræft, knogleskørhed og gigt, samt mange andre degenerative betingelser og diagnosticering af visse betingelser. Afprøvning af vand kan bestemme mængden af ​​metaller, såsom jern, kobber og bly. Jord test kan hjælpe dig i den rigtige pH for optimal plantevækst for buske, grøntsager, blomster og frugt.

Spyt pH

Før testning dit spyt pH, bør du ikke spise for to timer. For at sikre at dit spyt er ren, lad din mund fyldes med spyt, sluge det, og derefter gentage. Tredje gang, anvende nogle af dine spyt til pH-papir. Alkalize For Health viser, at hvis dit spyt er på en sundheds pH-niveau, bør det blive blå. Dette indikerer et niveau på 7,4, hvilket er svagt basisk. Hvis det viser en anden farve, sammenligne farven til pH diagrammet. Hvis det betyder, at dit spyt er under 7,0, hvilket er surt, skal du vente to timer og teste det igen.

Esophageal pH

Ifølge Cleveland Clinic, er en esophageal pH test, der anvendes til at diagnosticere gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) eller for at vurdere, om medicin eller kirurgi har været effektive. En sur sensing enhed er placeret gennem næsen og ned spiserøret på en lille, tynd slange. Enheden er placeret omkring to inches over din lavere esophageal sphincter. Den eksterne ende er fastgjort til en bærbar optager, som vil overvåge din syreniveau i 24 timer. Under testen vil du også registrere dine aktiviteter, såsom at spise, drikke, liggende og komme op. Derudover vil du trykke på knapper på optageren hensigtsmæssigt at nogen symptomer, du oplever. En 48 timers test kan også udføres.

Vand Test

Ifølge gratis drikkevand, kan teste pH i dit vand angive, om dit vand er hård eller blød. Du kan dyppe pH teststrimlen i dit vand i et eller to sekunder, derefter sammenligne farven til pH diagram forsynet med dine strimler. Når vand er ren, er pH 7. Mindre end 7 betyder vandet er surt og over 7 betyder at det er grundlæggende. En pH-værdi på 6,5 eller mindre kunne indikere, at dit vand er blødt, surt og ætsende, hvilket kan resultere i for tidlig skade på rør, pletter på dit vasketøj og smage metallisk. En gennemgang af mere 8,5 eller højere kan betyde dit vand er hårdt. Hårdt vand kan have et alkalisk smag, som er bitter, efterlade aflejringer på vaskeri bøtter og skåle og gør det vanskeligt for sæber at skumme.

Soil Testing

Jord test pH testkit er tilgængelige på næsten enhver levering butik eller planteskole hjem bygning. Ifølge Lowes, for at teste din jord, du bør indsamle halv tomme prøver fra siden af ​​en seks til otte tommer dybt hul. Indsamle prøver fra de forskellige områder, hvor du vil blive plantning tilsvarende anlæg. Jorden bør blandes i en ren spand, derefter sprede det på avisen til at tørre. Din kit vil give en test kammer eller rør, med en jord fyld linje og en vand fyldlinjen (destilleret vand foretrækkes) og enten tabletter eller kapsler at føje til mix. Når alle ingredienser tilsættes til beholderen som anvist, ryste den grundigt, så vent et minut eller to for afregning af jorden og udvikling af farven til at sammenligne med pH diagrammet.

Indhentning pH papir

Du kan få pH papir til test fra helsekost butikker, pool levering butikker, dyrehandlere (med akvarium forsyninger) og virksomheder, der leverer laboratorier. Det kan også findes og bestilles online på mange steder, såsom Indigo Instruments (indigo.com/Test-Strips/pH-test-strips.html) og Edmund Scientifics (scientificsonline.com/product.asp?pn=3021313&bhcd2=1258735529 ).


        

Udgiv min kommentar