Fantacine.com

Hvor Er Diabetes komme fra?

Der er flere mulige kilder til diabetes, afhængigt af typen af ​​diabetes, som er en sygdom, hvor kroppen ikke kan producere insulin og det har derfor fødevarer kan ikke anvendes til energi. Type 1 diabetes er, når en mangel på insulin er produceret af kroppen. Type 2-diabetes er, når insulin i kroppen ikke fungerer korrekt eller ikke at blive stimuleret.

Statistik

Ifølge American Diabetes Association, 23 millioner i USA har diabetes og ca. 1/3 af diabetikere er uvidende om, at de ikke kan producere insulin korrekt. En yderligere 57 mio har præ-diabetes, der sætter dem i risiko for at udvikle type 2 diabetes. Udiagnosticerede og ubehandlede diabetes kan beskadige organer, såsom hjerte, øjne, nyrer og bugspytkirtel.

autoimmune

Autoimmune sygdomme rammer ofte funktionen af ​​bugspytkirtlen som det menneskelige legeme begynder at angribe sig selv. Dette kan sænke funktionen af ​​bugspytkirtlen og nedsætte dets evne til at behandle insulin. Hvis du er mistænkt for at have type 1 diabetes, kan en læge overveje muligheden af ​​en autoimmun sygdom og overvåge dine symptomer nøje for ændringer.

Blodtryk

De, der har forhøjet blodtryk enten har udiagnosticeret diabetes eller det kan spille en rolle i udviklingen af ​​sygdommen. Faldende risikofaktorer, såsom dårlig ernæring og mangel på motion kan i sidste ende reducere en persons blodtryk og hendes risiko for at udvikle diabetes.

Kost

Kost kan være en medvirkende faktor i en person, der udvikler diabetes. Hvis en person er allerede i fare, kan en høj sukker eller højt fedtindhold kost øge sine chancer for at have diabetes. Ved at sænke fedtindhold faldende forbrug af alkohol og sænke sukkerindhold, kroppen har evnen til at behandle næringsstoffer ordentligt og bugspytkirtlen og andre organer er ikke sat under yderligere pres.

Arvelighed

Både type 1 og type 2-diabetes har stærke genetiske links. Hvis der er en familie historie diabetes, det øger chancerne for andre familiemedlemmer udvikle diabetes. Ifølge American Diabetes Association, kan en familie historie diabetes øger din disposition for sygdommen, men der er også en sekundær faktor, såsom miljø, der øger risikoen for diabetes.

Vægt

De, der er overvægtige har vist sig at have en højere risiko for at udvikle diabetes. Hvis du har en Body Mass Index, der er 20 procent over, hvad gennemsnittet er for din højde, vægt og alder, det øger risikoen faktor. Vægttabet kan hjælpe med at nedsætte din glukose niveau samtidig med incitament til at skære ned på slik og fed mad. Spise regelmæssige måltider med mindre portioner vil hjælpe både vægt og blodsukker.

Medicin

Nogle medikamenter eller lægemidler, såsom steroider kan øge blodsukkeret i kroppen. Diuretika nedsætter funktionen af ​​bugspytkirtlen og kan øge en persons sårbarhed over for diabetes. Reducere afhængigheden af ​​sådanne medikamenter helt kan mindske risikoen for at have diabetes. Hvis disse lægemidler anvendes regelmæssigt, skader på bugspytkirtlen og dens virkninger på evnen til at producere insulin normalt kan være permanent.


        

Udgiv min kommentar