Fantacine.com

Mad til at sænke blodsukkeret niveauer

Højt blodsukker kan føre til insulinresistens, en tilstand, der kan føre til diabetes. Mange enkeltpersoner tager medicin for at stabilisere disse niveauer i deres krop. Ligesom andre sundhedsmæssige forhold, kan kost positiv indflydelse disse niveauer. Folk kan forbruge mad til lavere blodsukker, naturligvis hjælpe deres organer fungerer korrekt.

nødder

Nødder, såsom valnødder, mandler og cashewnødder, er høj i gode fedtstoffer, som hjælper lavere insulinresistens. Denne fødevare er også påfyldning, så det stave off cravings mellem måltiderne.

Kanel

Dette krydderi, der almindeligvis anvendes i havregryn og kaffe af nogle mennesker, efterligner insulin og reducerer dårlig kolesterol hos diabetikere. Kanel er også høj i fiber og magnesium, næringsstoffer, som effektivt kontrollerer blodsukkeret.

citroner

Denne tærte citrus mad sænker blodsukkeret, fordi den er rig på C-vitamin, og syren i citroner sænker det glykæmiske indeks i måltider.

avocadoer

Avocadoer er høj i sunde fedtstoffer og fibre, som hjælper fald blodsukker. Det kan tilsættes til dips eller anvendes som alternativ spredning på sandwich.

kirsebær

Disse antioxidant-rige fødevarer lavere blodsukkerniveau ved at hæve kroppens insulinproduktion. Kirsebær kan erstatte junkfood som en sund og naturlig sød snack.

Søde kartofler

Søde kartofler indeholder karotenoider, en antioxidant og højt fiberindhold fødevarer til at sænke blodsukkeret. For ekstra fordele, bage en sød kartoffel og drys den med kanel.

Hvidløg

Som en fødevare til at sænke blodsukkeret, spise et fed hvidløg øger kroppens produktion af insulin samt fremmer sund kolesterol.


        

Udgiv min kommentar