Fantacine.com

Tegn og symptomer på degenerative disc disease

Degenerative disc disease er en back tilstand, der tager år at udvikle, og vil vise sig gradvist. Selvom det er betragtes som en normal del af aldringsprocessen, er der ting din læge kan gøre for at hjælpe med at lindre smerten, og selv stoppe degeneration af disken. Det centrale er at være opmærksom på dine symptomer, og komme til en læge, så snart du føler nogen mistænkelige smerte.

General rygsmerter

Den primære tegn på degenerative disc disease er den gradvise indtræden af ​​smerte, der stammer i den øvre eller nedre del af ryggen. Denne smerte er ofte forstærket under en aktivitet som for eksempel at, eller det kunne være stærkest, når blot sidde ned. Smerten kan undertiden afhjælpes ved at ændre holdninger, eller deltage i aktiviteter såsom at gå eller svømning. Smerten kan synes at gradvist blive værre, og behandlinger, der anvendes til at lindre smerter kan begynde at blive ineffektive. Disse anfald med smerter kan blive en kombination af kroniske nakkesmerter accenter med akutte stiksår på smerte ned ben eller arme.

Følelsesløshed

Med tiden vil nogle af symptomerne på degenerative disc disease begynder at udvikle sig. Den smerte, der bruges til at være placeret i den nedre eller øvre ryg, kunne flytte ned ben eller arme. Efter et stykke tid kan der være en prikkende fornemmelse, følelsesløshed og tab af følelse i arme eller ben.

Tarm og blære kontrol

Som symptomer på degenerative disc disease forhånd, tab af kontrol for nogle kropsfunktioner kan forekomme. Over tid kan der være et tab af blære og tarm kontrol. Disse er ikke umiddelbare tegn på degenerative disc sygdom, og når disse symptomer begynder at dukke ledsaget af kroniske nakke eller rygsmerter, så er det vigtigt at se en læge med det samme.

Minor Movement Pain

En specifik type af smerte, der kan være tæt forbundet til degenerative disc sygdom er smerter i ryggen eller benene, når en enkel opgave eller bevægelse udføres. For eksempel, hvis du nyser og derefter opleve en skarp smerte skyde ned i benet eller smerter i den nedre eller øvre ryg, så der kan være et symptom på degenerative disc sygdom.

hofter

Et af de områder af kroppen, der kan vise de mest tydelige tegn på degenerative disc sygdom er hofterne. Over tid kan det blive smertefuldt at bøje i taljen, og vender tilbage til en opretstående position kan tage tid og være meget smertefuldt. På grund af smerter, der udstråler gennem hofterne det undertiden kan være yderst vanskeligt at gå. Nogle patienter, der har haft tidligere smerte ben kan misdiagnose dette som en iskias episode, men det kunne også være et tegn på, at mere alvorlig tilstand af degenerative disc sygdom er til stede.


        

Udgiv min kommentar