Fantacine.com

Sådan Forbered dig på en IVF

Mens succesraten for in-vitro fertilisering (IVF) procedurer varierer meget med en kvindes alder og den specifikke årsag til hendes tilfælde af nedsat frugtbarhed, der er skridt, der kan træffes for at optimere en kvindes helbred og øge hendes chancer, at hendes IVF vil Vær 'succesfuld.

Instruktioner

1 Reducer dit stressniveau. Gennemgår IVF kan være en uhyre stressende tid på grund af den finansielle forpligtelse, tid, der kræves, daglige medicin, frygter, at det ikke vil arbejde og konflikter med din partner om de mange beslutninger, der er involveret. Men en undersøgelse første gang præsenteret i 2009 af Dr. Alice Domar, administrerende direktør for The Domar Center for Mind / Krop Sundhed på Boston IVF viste, at når en kvinde reducerer hendes stress-niveau, hun øger chancerne for, at hendes IVF cyklus vil blive en succes. Undersøgelsen fandt, at kvinder, der deltog i en stress management program før eller under deres andet IVF-cyklus havde en 160 procent større graviditet end dem, der ikke deltager i et program, og at deltagerne havde en samlet graviditet sats på 52 procent, sammenlignet med 20 procent for ikke-deltagere, ifølge redOrbit.

2 Har akupunktur behandlinger. En 2008 undersøgelse foretaget af forskere ved University of Maryland School of Medicine offentliggjort i British Medical Journal konstateret, at når akupunktur blev udført inden for en dag af ægoplægning, steg odds for graviditet med 65 procent. Dette udmønter sig i en ekstra graviditet for hver 10 kvinder, der vælger at gennemgå akupunktur behandlinger, ifølge University of Maryland Medical Center.

3 Planlæg din IVF procedure i løbet af sæsonen af foråret, hvis det er muligt. En undersøgelse præsenteret af Dr. Daniela Braga på World Congress of Fertility og Sterilitet i 2010 tyder på, at IVF succesrate er højere i foråret. Hun fandt et 1,45 gange stigning i fertilisationsgrader på denne tid af året, og antyder, at kvinder, der har reelle problemer undfange kan drage fordel af at have assisteret befrugtning udført i foråret.

4 Øg din generelle sundhed niveauer. Rygning, alkohol og koffein forbrug bør begrænses eller elimineres for at maksimere sundhed og frugtbarhed i både den mandlige og kvindelige partner. At være væsentligt undervægtige eller overvægtige kan også bidrage til nedsat frugtbarhed hos kvinder.

TIPS

  • Kilder til stress er meget personlig. Du ved bedst, hvad din stress udløser er, og hvilken type stress reduktion, såsom mere motion, færre forpligtelser, eller kvalitetstid med gode venner, for eksempel, vil hjælpe dig med at styre din stress i sunde måder.
  • Følg lægens råd frem for alt andet og diskutere større ændringer i din fysiske eller følelsesmæssige helbred med ham eller hende.

        

Udgiv min kommentar