Fantacine.com

Hvordan man kan forbedre Glaukom med vitaminer og urter

Glaukom er en tilstand forårsaget af trykket i øjeæblet. Det er en sygdom, der kan i sidste ende fratage jer jeres vision. Mens de vitaminer og urter, der er anført i denne artikel, ikke vil helbrede dig fra et angreb af glaukom helt, kan de være i stand til at forbedre de skadelige bivirkninger.

Instruktioner

Hvordan man kan forbedre glaukom med vitaminer og urter

1 Tag C-vitamin, da C-vitamin betragtes som en "kurere alle vitamin". Undersøgelser viser, at ved at tage en minimal mængde 2 gram vitamin CA dag reducerer trykket i øjeæblet. Læger, der specialiserer sig i behandling af glaukom patienter tyder ofte tage 20 gram c-vitamin dagligt for at hjælpe med den fortsatte reduktion af øjeæble pres.

2 Tag magnesium. Jobbet af magnesium er at udvide blodkarrene. På grund af denne kendsgerning, er magnesium gives til glaukom patienter i forsøg på at hjælpe med at forbedre deres vision.

3 Tag ginkgo biloba. Ginkgo biloba er en urt, der skaber mange gavnlige virkninger ved at regulere blodgennemstrømningen i hele kroppen. Tager mindst 40 mg tre gange om dagen kan forbedre skader på glaukom patienter markant.

4 Tag blåbær. Blåbær er en urt, der er fremragende til pleje og forbedring af en række problemer med synet, herunder grøn stær. Tager blåbær vil forbedre cirkulationen i kroppen, ved at forbedre cirkulationen, kan virkningen af ​​glaukom forbedre så godt.

5 Undgå øje stress. Når du tager medicin, vitaminer og urter i bestræbelserne på at forbedre visuelle skader forårsaget af grøn stær, undgå at stresse dine øjne i visse aktiviteter. Må ikke forlænge læsning, tv kiggeri eller computer arbejde og holde sig væk fra cigaretrøg.


        

Udgiv min kommentar