Fantacine.com

Varige virkninger af alkoholmisbrug

Varige virkninger af alkoholmisbrug


Kortsigtede alkoholmisbrug tegn er ikke svært at genkende, som en tur gennem enhver bar vil demonstrere. Langsommere reaktionstider, sløret tale og walking vanskeligheder vil være rigeligt indlysende. Men de langsigtede konsekvenser af alkoholmisbrug, og deres indvirkning på hjernen, er mindre godt forstået. Der er ikke megen tvivl om, at langsigtet drikke er skadeligt for alkohol misbruger trivsel, men det vigtigste punkt i bekæmpelsen af ​​problemet, fra et offentligt sundhedsmæssigt synspunkt, er at forstå, at ikke alle behandlingsmetoder arbejde lige, er heller ikke alle alkoholikere er ens. Forståelse langsigtet misbrug begynder med en vilje til at se ud over overfladen.

effekter

Strømafbrydelser og hukommelse bortfalder har længe blevet udvundet i komiske effekt, men bør behandles som en tidlig advarsel signal af kronisk alkoholisme, en National Institute on Alkoholisme og alkoholmisbrug bulletin stater. Ukontrolleret, manglende evne til at huske fakta og begivenheder --- selv efter et par drinks --- kan udvikle sig til permanent hjerneskade. Brain svind er en anden sigende indikator, men ikke nok forskning er blevet gjort for at afgøre, om kvinder er mere sårbare end mænd, ifølge instituttet.

Egenskaber

En af de mest alvorlige hjernesygdomme er Wernicke-Korsakoff syndrom, en svækkelse præget af øgede problemer med hukommelsen. Wernickes encefalopati er den indledende fase, hvis centrale symptomer omfatter problemer med muskel koordination, mental forvirring og lammelse af nerver, der bevæger øjnene. Patienter kan være ude af stand til at finde vej ud af et rum, eller endda gå, instituttets bulletin stater. Firs til 90 procent af Wernicke patienter udvikler Korsakoffs syndrom, som også er præget af koordineringsproblemer og manglende evne til at huske gamle oplysninger, eller retrograd amnesi. Omkring 25 procent af Korsakoff patienter med tiden kræve en vis form for institutionel pleje, på grund af deres kognitive tilbagegang.

Overvejelser

De fleste mennesker realisere potentialet for langsigtet skader på lever, orglet er ansvarlig for at bryde alkohol til uskadelige biprodukter, der forlader kroppen. Mindre forstået er chancen for leverskader at spiral i hepatisk encephalopati, en potentielt dødelig hjerne lidelse karakteriseret ved alvorlige kognitive og koordinationsproblemer, foreningens bulletin noter. Dette kan være ledsaget af "blod slamdannende", hvor ilt-udsultet blodkar stikket op, og brast - en potentielt dødelig konsekvens, hvis det sker i spiserøret eller maven, ifølge Michaele P. Dunlap, en klinisk psykolog, der har specialiseret i behandling af alkoholisme og andre stofmisbrug lidelser.

Omvendt Tolerance

Omvendt tolerance er en af ​​de klassiske langsigtede virkninger af tunge drikke. Som Dunlap bemærker i sin artikel, "Biologiske Virkninger af alkohol Anvendelse: En oversigt," mangeårige drikker gradvist opbygge tolerance over for større mængder. Ironisk nok, leveren bliver mindre tolerant, hvilket fører til et gradvist fald i tolerance --- et tydeligt tegn, Dunlap bemærker, af sent stadium alkoholisme. Mange symptomer på leverskader, såsom skrumpelever --- såsom dårlig appetit, træthed og svaghed --- er uspecifikke, hvilket betyder, at de ikke kan henføres til orglets faldende evne til at fungere i overensstemmelse med en post lagt ud på Medicine.net .

Forebyggelse / Solution

Behandling langsigtede drinkers kan være en udfordring. Mange faktorer påvirker prognosen --- herunder når patienten først begyndte at drikke, hvor længe hendes misbrug er fortsat, og hendes generelle sundhed. Sænkning blod ammoniak koncentrationer er en behandling, efterfulgt af leveren hjælpe enheder at rydde kroppen af ​​toksiner. Levertransplantationer er den sandsynlige mulighed i tilfælde sene fase, med betydelige mulige kognitive forbedringer efter et år med afholdenhed, i henhold til instituttets bulletin, "Alkohol er Skadelige virkninger på hjernen."


        

Udgiv min kommentar