Fantacine.com

Hvad er årsagerne til Mund Pain & Følelsesløshed i benene?

Hvad er årsagerne til Mund Pain & Følelsesløshed i benene?


Din mund (eller fødder) ondt. Din ben er følelsesløse. Det er irriterende, og det er besværligt og, frem for alt andet, det gør ondt, og det skræmmer dig, fordi du ikke ved, hvad der forårsager det. Skader på ryggen, visse sygdomme og alder kan alle bidrage til følelsesløshed i ben og fod smerter.

Iskias

Hvis du har såret din ryg, der forårsager pres på en nerve eller kompression af nerverne, dette meget vel kan resultere i smerter i foden og benet følelsesløshed. Hvis iskiasnerven er blevet påvirket, kan dette medføre ben og fodproblemer. Faktisk iskias er den primære årsag til ben og fod smerter og følelsesløshed, ifølge Spine-Health.com. Den medicinske betegnelse for denne type af smerte er radiculopathy. Når en person lider af iskias, smerten rejser fra lænden ned gennem butt og videre ned den store iskiasnerven placeret på bagsiden af ​​benet. Når en disk stikker frem fra sin korrekte position i rygsøjlen og efterfølgende lægger pres på nerveroden (radikulære nerve), som er placeret i den nederste del af ryggen og indgår i iskiasnerven, kan dette medføre ben og fod smerter og følelsesløshed.

Degeneration

Som vi alder, de lumbale diske i ryggen begynder at degenerere. Undertiden det første symptom på disc degeneration er ben og fod smerter og følelsesløshed. Dette anses "omhandlede" smerte, fordi hjernen ikke altid kan se, hvor kilden til smerte er, så smerten kan mærkes vagt, eller akut, i andre områder. Normalt henvist smerte er ømme, kedeligt og ikke specielt lokaliseret. Degenerative disc sygdom resulterer i kompression af nerveroden, som kan forårsage smerter i benene. Som vi alder, diskene i ryggen skrumpe op og den plads, der blev afsat til nerve rødder krymper så godt, ifølge Back.com. Den hele hvirvelsøjlen bliver langt mindre fleksible. Smerten, fra de komprimerede nerverødder, kan udstråle ned ene eller begge ben og ind i foden og er forbundet med prikken og følelsesløshed.

Positional Leg Pain

Leg følelsesløshed kan være forårsaget af noget så uskyldigt som at sidde med benene krydsede i en længere periode, efter Healthhype.com. Hertil kommer, at hvis du har været i hugsiddende stilling eller har simpelthen siddet for længe, ​​kan dit ben eller ben bliver følelsesløse. Noget som mindre som tegnebogen i baglommen trykker mod nerverne i dine ben kan forårsage dine ben til at falde i søvn, fordi der er direkte pres placeret på ben nerver og blodforsyning kan blive skåret af på grund af squished arterier. Dette kaldes positionelle smerter i benene, ifølge Spine-Health.com

Tarsaltunnelsyndrom

Mund smerter kan være forårsaget af tarsaltunnelsyndrom, som er kompression af tibial nerve ved anklen. Udover smerte, kan det forårsage en brændende eller prikkende fornemmelse og følelsesløshed i foden.

Diabetic Neuorpathy

Et stort flertal af dem, der lider af diabetes vil have mund smerter, ifølge Todaysseniorsnetwork.com. Når du oplever denne form for nerve problem, anses det for neuropati og det omfatter smerte og følelsesløshed og kan tænkes at udvikle sig til det punkt, hvor det resulterer i handicap. Neuropati, som er en nerve lidelse, der kan være forårsaget af diabetes, er en del af årsagen til 80.000 ben og mund amputationer hvert år, så det skal tages alvorligt. Ifølge Diabetes.niddk.nih.gov, kan neuropati være forårsaget af en lang række faktorer, herunder langsigtet diabetes, unormale blodets fedtindhold, højt blodsukker, muligvis lave niveauer af insulin, neurovaskulære problemer, der kan føre til beskadigelse af blodkar at transport ilt og næringsstoffer til nerverne samt en skade på nerven (karpaltunnelsyndrom), autoimmune faktorer, der fører til betændte nerver, og livsstilsvalg, såsom rygning og drikkeri. Diabetisk neuropati er mest almindelig hos diabetikere, der har svært ved at styre deres blodsukker (glucose) og dem har har forhøjet blodtryk og høje niveauer af blod fedt. Overvægt øger også din risiko for at udvikle neuropati.


        

Udgiv min kommentar