Fantacine.com

Hvad er farerne ved betablokkere?

Betablokkere er hypertension medicin formelt kendt som beta-adrenerge blokerende midler. De virker ved at forstyrre handlinger noradrenalin og adrenalin og dermed lavere puls (de er ofte ordineret til patienter, der har unormal hjerterytme), og hjælpe med at udvide blodkarrene til at sænke blodtrykket. Men ligesom alle hypertension narkotika, betablokker har deres egne bivirkninger og bekymringer værd at bemærke. Generelt er det en af ​​de sikreste hjerte lægemidler til rådighed, men det er magtfulde og bør forstås, før du bruger den.

Advarsel

Hos nogle patienter, kan beta-blokkere langsom puls til ekstremt lave niveauer, at sætte dig i risiko for stød. Før du starter et regime af betablokkere, diskutere dette med din læge og lære advarselstegn på et faretruende lavt puls. Fordi nogle mennesker føler lidt svimmel før de vænner sig til at tage beta-blokkere, bør du få op fra sengen eller en siddende stilling langsomt, indtil din krop tilpasser sig virkningerne af narkotika.

Bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger af beta-blokkere er en følelse af træthed. Men mens de kan gøre dig døsig, de kan også forstyrre dine søvnmønster, især i de første par uger af forbrug. Nogle af de mere usædvanlige, men mere alvorlige bivirkninger af beta-blokkere omfatter diarré, mavesmerter, kvalme og opkastning. Men mange patienter tolerere betablokkere uden bivirkninger.

Interaktioner

Som alle lægemidler, kan betablokkere interagere med andre medikamenter og enten bliver mere eller mindre effektive. De er almindeligt ordineret med andre blodtryk medicin såsom diuretika, agiotensin-konverterende enzym (ACE) hæmmere og angiotensionreceptorblokkere at maksimere blodtrykskontrol. Ligeledes kan alkohol mindske effektiviteten af ​​betablokkere.

Hvem bør undgå betablokkere?

Patienter med visse tidligere eller nuværende forhold kan undgå betablokkere. The Mount Sinai School of Medicine rådgiver patienter med astma og diabetes især for at diskutere alternativer med deres læger. Betablokkere er forbundet med en forværring af astmasymptomer og med maskering blodsukkeret hos diabetikere. Hvis du har kongestiv hjerteinsufficiens eller visse alvorlige lungesygdomme, bør du også overveje et alternativ.

Hvis du oplever bivirkninger

Hvis du begynder at opleve bivirkninger fra beta-blokkere, ikke umiddelbart stoppe med at tage dem. Ring til din læge kontor. Din apoteker kan også være en god kilde til information. Fordi betablokkere er ordineret til at hjælpe med din puls og blodtryk, pludselig afbryde dem kunne være farligt. Altid tale med din læge og huske, at mange mindre bivirkninger kan forsvinde, når din krop justerer til medicin.


        

Udgiv min kommentar