Fantacine.com

Hvordan man kan forbedre dit skrivebord arbejdsstillinger at lindre karpaltunnel

Enhver form for kropsholdning justering er en udfordring, fordi det betyder, at ændre noget, der er blevet en bevidstløs vane. Ikke desto mindre er det en af ​​de mest effektive måder at bremse udviklingen af ​​karpaltunnelsyndrom (hvis du allerede har det) eller stoppe dig fra at udvikle det (hvis du ikke er der endnu). Det kan også hjælpe med at lindre andre typer af gentagne stress betingelser at computerbrugere er erhvervsmæssigt tilbøjelige til at udvikle. Læs videre for at lære hvordan man kan forbedre dit skrivebord kropsholdning til at lindre karpaltunnel.

Instruktioner

1 Første justere indstillingen højden på din kontorstol, så når du plante din derriere ret op mod rygstøtte af stolen, dine knæ falder komfortabelt i et sving og dine fødder er fladt på gulvet, lidt foran dem. Når du har fundet og sat dette komfortable højde, gøre en bevidst indsats for at holde din ryg i kontakt med bagsiden af ​​stolen, mens du sidder ret op og ned på samme tid. Dette bør bringe dine arme og albuer i en ret vinkel lidt over tastaturet, med underarmene vandret. Prøv at huske, hvordan det føles, fokusere din bevidsthed på bunden af ​​din rygsøjle mod stolen, så på glatning din ryg og tucking dine skuldre i en smule. Må ikke fokusere på dine arme, håndled eller hænder; du vil have dem til at falde i en behagelig stilling uden at tvinge dem på nogen måde. Hvis din stol er den rigtige højde og og din rygsøjle er placeret korrekt, vil dette ske.

2 Næste, så tjek højden af din skærm. Som du sidder i denne position, søger du op på det? Ned mod det? Eller lige frem, med din hals firkantet på dine skuldre? De fleste mennesker finder deres skærme er på den lave side og skal hæves en smule.

3 Som du fokusere på dit arbejde, læse materiale på skærmen, og type, vil du tendens til at læne ind mod skærmen. Begynd at forsøge at advare dig selv til at vende tilbage til denne centrering arbejdsstillinger hvert fjerde eller femte minut, altid starter med det punkt i bunden af ​​din rygsøjle. Vi vil vende tilbage til dette i et minut.

4 Nu tage et nærmere kig på, hvordan du holder dine hænder, mens du skriver. Har du bøjer dine håndled i retning af dine tommelfingre? Eller ud mod dine pinkie fingre? Er du holde dine håndled ned, lade dem hvile på tastaturet eller et håndled pad, mens du skriver? Alle disse hånd / håndled positioner forværre karpaltunnel eller øge din risiko for at udvikle det. Den bedste position til at skrive er en neutral en, hvor dine hænder strække lige ud foran dig og dine håndled ikke vinkel. Endnu vigtigere, bør dine håndled være på samme niveau planen som dine hænder eller lidt over dem. Ellers vil du lægge en langt større belastning af muskler og nerver i håndled, og det er mere sårbare end fingrene. Når du har fået dine hænder ind i denne neutral position, tage en mental øjebliksbillede af det på samme måde, som du "sæt" din ryg kropsholdning i tilpasningen til bagsiden af ​​stolen. Vigtigt: Hvis du bruger en håndled pad, så prøv at minde dig selv, at det er hensigten at hvile på, når du ikke skriver. Det samme gælder for armlæn, hvis din stol har dem. Hvile håndleddene på denne type støtte, mens du skriver er en fantastisk måde at øge din risiko for at udvikle karpaltunnel, eller gøre det værre, hvis du allerede har det. Hvis du ikke kan træne dig selv ikke at gøre dette, skal du muligvis fjerne armlænene eller slippe af håndleddet pad.

5 Nu, bygge den mentale øjebliksbillede, du lige har taget på centrering kropsholdning jeg bad dig om at huske på trin 1 og 2, og konstruere en lille en-to-tre bore for dig selv. For tæller én, sænke ryggen mod stolen. På tæller to, glatte dit øvre ryg og guffe i skuldrene. For tæller tre, Stræk ud håndled og holde underarmene vandret. Det bør tage dig mindre tid til at gøre dette, end det gør at læse den, blot et par sekunder.

6 Din sidste opgave er at udvikle en vane at gøre denne øvelse til at justere din kropsholdning med jævne mellemrum. Nogle mennesker kan finde det nyttigt at indstille påmindelser på din skærm, eller indberetninger om deres PDA'er / iPhones. Andre finde måder at bygge det ind i type arbejde, du gør ved at knytte det med nogle aspekter af dette arbejde. Hvis du er opmærksom på dette, religiøst, kan det gøre dig i stand til at erstatte tidligere dårlige vaner slumping, ludende, flytte din vægt til den ene side, etc. og reducere ubehag du føler for enden af ​​en lang hård dag foran computeren.

TIPS

  • Advarsel: Carpal tunnel og andre former for gentagne stress skade kan ikke helbredes af kropsholdning justeringer. Hvis du tror, ​​du har sådan en tilstand, bør du sørge for at se en læge så hurtigt som muligt og udarbejde en behandlingsplan. Disse anbefalinger er kun tænkt som et supplement til en sådan plan, eller som en strategi til at reducere din risiko for at udvikle RSI i første omgang.

        

Udgiv min kommentar