Fantacine.com

Sådan fjernes bidemærker

Bidemærker kan være forårsaget af forskellige situationer. På det mest grundlæggende niveau, bide mærker er simpelthen en forværring til huden, når der påføres tryk til at bringe blodet til overfladen af ​​huden. Der er flere ting, du kan gøre for at fjerne bidemærker uanset hvilken type situation du har fået dem i.

Instruktioner

1 Hold en isterning på det angrebne område af huden, bevæger isen i cirkulære bevægelser for at bekæmpe hævelse og rødme.

2 Placer en ske i fryseren i 10 til 15 minutter. Derefter stick bunden af ​​skeen direkte på bid mærke. Dette vil give det samme resultat som isterning, men er ikke så rodet. Når skeen bliver varm, sætte det tilbage i fryseren og drej på og uden så meget som du har brug for at undgå hævelse og blå mærker.

3 Anvend varme som ønsket. Placer en varm drik krus på bid mærke. Alternate der varmen til og fra hver 10 til 15 minutter. Dette vil stimulere blodtilførslen til toppen af ​​huden og levendegøre heling.

4 børste Let området med en gammel, blød og ren tandbørste. Brug en op og ned bevægelse for at øge blodtilførslen til at fremskynde heling. Brug ikke for meget pres eller området bliver rød og øm.

TIPS

  • Hvis der opstår ardannelse, bruge solcreme på daglig basis samt demelanizing cremer og ar behandlinger. Du bliver nødt til at se en hudlæge for receptpligtig behandlinger.
  • Bær tøj eller makeup, der skjuler bid mærke, hvis du ikke ønsker det at blive set.
  • Afhængig af sværhedsgraden af ​​bid, kan det tage op til seks måneder for såret til at helbrede fuldstændigt. Må ikke blive modløs; huden er beskadiget, og kroppen har brug for tid til at helbrede sig selv.

        

Udgiv min kommentar