Fantacine.com

Hypnotic Personal Training

Hypnotic Personal Training


Hypnose er en alternativ form for medicinsk eller psykologisk intervention anvendes af læger, terapeuter, socialrådgivere og mange andre. Hypnose indebærer afslappende din krop og sind til at åbne dig op til andre eller til nye ideer. Hypnose kan hjælpe dig med at ændre eller fjerne negative vaner, og er blevet brugt til at hjælpe folk holder op med at ryge, tabe sig eller overvinde stress. Du kan lære hypnose uddannelse online eller i ansigt-til-ansigt klasser til at forbedre dine daglige job færdigheder.

Banyan hypnose center

The Banyan Hypnose Center ligger i Orange County, Californien, og tilbyder 3 separate uddannelsesprogrammer for hypnose og hypnoterapi. Centeret er et registreret skole i Californien, er anerkendt af National Guild of Hypnotisører og Better Business Bureau.

Du kan vælge at lære derhjemme med en afstand kursus. Denne klasse undervises gennem videoer og live chat, hvilket betyder at du kan interagere med din instruktør og stille spørgsmål, i den bekvemmelighed i dit eget hjem. Du kan også vælge at tage klasser i centrum i både grundlæggende og avanceret hypnose. Du vil være godkendt og anerkendt af National Guild of Hypnotisører og i stand til at praktisere dine evner både privat og professionelt.

Banyan Hypnose Center for Uddannelse og Services

1431 Warner Avenue, Suite E

Tustin, CA 92780

714-258-8380

800-965-3390

hypnosiscenter.com

Hypnose Center of Virginia

Den Hypnose Center of Virginia Beach tilbyder en 7-dages kursus for enkeltpersoner interesseret i traditionel eller klinisk hypnose. Centret er anerkendt af National Guild of Hypnotisører og Den Internationale Medicinsk og Dental Hypnose Association. Ved afslutningen af ​​uddannelsen, vil du være en certificeret medlem af NGH og IMDHA. Du vil modtage yderligere uddannelse ressourcer og være kvalificeret til at begynde at udføre hypnose straks. Den Hypnose Center of Virginia tilbyder også et bibliotek af selv-hypnose produkter, gruppe workshops og private hypnoterapi sessioner.

Hypnose Center of Virginia

349 Southport Circle, Ste. 111

Virginia Beach, VA 23452

757-630-8141

hypnosiscenterofva.com

Hypnose Maryland Institute

Den hypnose Maryland Institute ligger i Germantown, Maryland og drives af praktiserende hypnotisør Laura West, tilbyder undervisning hver sæson. Du vil studere på 3 niveauer: grundlæggende, avancerede og følelsesmæssig transformation. West tilbyder også individuelle instruktion planer (mod betaling) til mennesker, der finder det klasse tidsplan besværligt eller ikke ønsker at studere i et klasseværelse indstilling. Efter at have afsluttet Wests 3 niveau kursus struktur, vil du være kvalificeret til at tage certificeringstesten International Medical og Dental Hypnose Association.

Hypnose Maryland Institute

Laura West, CHT.

18226 Metz Drive

Germantown, MD 20874

301-540-6225

hypnosismaryland.com

Master Center og Institut for hypnose Sciences

Etableret og ledet af Dr. Phillip Holder, PhD., Mesterens Center tilbyder et intensivt hypnoterapi kursus undervises af Dr. Holder selv. Dr. Holder er anerkendt af National Guild of Hypnotisører, International Medical og Dental Hypnose Association og American Council of Hypnotisør Examiners, for blot at nævne et par af hans prestigefyldte hædersbevisninger.

Du vil begynde med 3 dages intense studier på campus i Bucks Community College, efterfulgt af online-læring via Vista Blackboard og hjemmevideoer. Du vil afslutte dig studier med 5 mere på campus læring dage, hvor du vil øve dine hypnose færdigheder på faktiske emner. Ved afslutningen af ​​kurset vil du være en certificeret hypnoterapeut.

Master Center og Institut for hypnose Science

Phillip Holder, PhD.

PO Box 67

Fairless Hills, PA 19030

215-295-8062

hypnosiscenter.org


        

Udgiv min kommentar