Fantacine.com

Sådan bruges bekræftelser, Krystaller og Reiki til Heal dine finanser

Sådan bruges bekræftelser, Krystaller og Reiki til Heal dine finanser


Frygt og elendighed er smitsom. En af de største frygt folk ansigt er ikke at kunne betale deres regninger. Knaphed tænkning begrænser os til at fokusere på, hvad vi ikke har i stedet for mulighederne for, hvad vi kan få. Denne energi healing metode har gjort underværker for mig at få mig tilbage på sporet åndeligt, mentalt og økonomisk!

Instruktioner

1 Tag en dyb indånding. Erkend, at frygt og vrede er kun gør tingene føler sig mere håbløs. Ingen inspiration kommer fra følelse håbløs. Hvis du føler, du har kørt i cirkler og intet og ingen har hjulpet, stoppe, hvad du har gjort. Det er tid til at få nogle klarhed og gå til en højere kilde til hjælp.

2 Frigør dig selv fra situationen. (Se unplug artiklen i ressourcer). Spørg Ærkeenglen Michael at trække dig fra regningen. "Ærkeenglen Michael, du tag mig fra min pant regningen." Mærk ledningen løsnes fra dig og med den de frygt og negative følelser. Dette vil hjælpe berolige dit system ned, så du kan fokusere og centrum.

3 Træk regningen eller regninger, der er blevet skabe stress og den illusion, at du er "i over dit hoved" eller "ikke har nok." Disse er gamle overbevisninger og behøver ikke at være din virkelighed. Med Gud og tro, alt er muligt. Men du er nødt til at komme til et sted at se det og føler det inde i dig.

4 På hver regningen skriver en bekræftelse. Såsom "Jeg betaler min pant nemt og glæde." "Jeg betaler mit kreditkort nemt og glæde." Vær specifik med din redegørelse og føler det, virkelig mener, at dette er sandt. Dette er, hvordan det er, og nægter at tro noget andet.

5 Når du har skrevet bekræftelsen på regningen, placere den på et alter eller klar plads på dit skrivebord, hvor det ikke vil blive forstyrret. Placer en krystal eller krystaller på den. Jeg kan lide rosa kvarts, fordi det omgiver regninger med kærlighed, som opløser negativitet og bringer støtte, pleje og helbredelse til situationen.

6 Aktiver din Reiki og hold dine hænder over krystal og regninger. Føl energi, der strømmer igennem dig, opladning af krystal og regningerne med Reiki energi.

7 Se Reiki som den guddommelige messenger. Dine tanker bliver modtaget i universet og din virkelighed bliver nu oprettet. Føl det sker lige så, lige der.

8 Vær opmærksom på de tegn og dine mavefornemmelse. Når du tænker på at overføre et kreditkort gæld til et andet selskab med ingen interesse i et år det gør du føler dig bedre? Hvis du synes om at betale lavere pant eller lån betalinger, betyder det føler mindre stressende?

9 Tag guidet handling baseret på dine intuitive følelser. Hvis du føler dig vejledt til at overføre et kreditkort gæld, foretage et opkald, stille spørgsmål og se, hvordan det føles, før du tager det sidste skridt til at gøre det. Hvis du tænker på at bede om et lån modifikation, nu er et godt tidspunkt at gøre det. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, bede universet om hjælp og slip den. Tro det vil komme til dig i perfekt timing.

10 Hver dag gentage bekræftelser. Gentag dem, når du føler dig ramt med en forhindring, der bringer op negative følelser. Gentag dem, når du føler dig træt eller overvældet. Oplad krystal og regninger, når du gerne vil og holde fokus på at skabe din nye virkelighed - lytte og følge op på din intuitive vejledning.

11 Mens Universet besvarer dine bønner og opfylde dine behov, skal du slippe dit fokus fra, hvad du ikke kan gøre, og fokusere på hvad du kan gøre lige nu. Kan du gøre en lille betaling? Kan du budget? Kan du lave en finansieringsplan? Kan du lære mere om hjælp til rådighed? Kan du finde kreative og inspirerende nye måder at være af service og modtager overflod til gengæld? Bo i denne strømmende energi og du vil tiltrække al den hjælp til rådighed for dig på mirakuløse måder!

TIPS

  • Som du modtager din mirakuløse hjælp og helbredelse for din økonomi, så glem ikke at takke universet rigeligt til at hjælpe dig og holde dig selv i denne modtagetilstand!
  • Tro på, at alt kan ske. Et telefonopkald kan ændre dit liv. Vid, at hjælp er på sin måde, og være åben for at modtage den.
  • Hvis du føler noget holder dig tilbage eller ser umuligt mener, at universet er guider dig i en anden retning. Følg strømmen.
  • Fakturering afdelinger er fyldt med fjendtlige energi og generel utilfredshed. Vid dette går i Overvej Angelic besked jeg modtog: "når du føler en fakturering repræsentant er koldt, ufølsom eller usympatisk, forstå det er fordi de ved, du har evnen til at betale, og du har mulighed for inden for dig at være en succesfuld person. så de ikke tolererer noget mindre end du skinner som den stjerne, du er. "
  • Negative og frygtsomme tanker, især relateret til penge, er stærke. Det er vigtigt at holde fast besluttet på at nægte at tro illusionen og holde fokus på at se sandheden: at alt er muligt med tro, bøn, engagement og guidede handling.
  • Undgå at arbejde med eller spørge hjælp fra nogen, der er vred, bange eller negativ. Dette avler mere af den samme energi og skaber en kamp realitet. Bekræfte, "jeg kun tiltrække kærlige og positive mennesker, som bistår mig med healing min økonomi nemt og glæde."

        

Udgiv min kommentar