Fantacine.com

Hvordan til behandling af osteoporose uden narkotika

Ifølge National Institutes of Health, er så mange som 10 millioner amerikanske mænd og kvinder diagnosticeret med osteoporose, og sygdommen er ansvarlig for mere end 1,5 millioner knogle frakturer hvert år. Osteoporose er en medicinsk lidelse, der resulterer i et tab af knoglestyrke og tæthed. En række medikamenter er godkendt af Food and Drug Administration til behandling af osteoporose, men disse stoffer kan give bivirkninger og er ikke effektive i alle tilfælde. Heldigvis findes der en række måder at behandle osteoporose uden stoffer for at reducere knogletab, forbedre knogledensitet og opretholde mobilitet.

Instruktioner

1 Besøg din læge til en knogletæthed scanning og blod arbejde for at afgøre, om du lider af nogen vitamin eller mineral mangler. Du bør også gennemgå en fuldstændig fysisk undersøgelse og arbejde med din læge for at beregne din sande risiko for at udvikle frakturer relateret til osteoporose. WHO har et nyttigt værktøj, kaldet Frax, der undersøger alle risikofaktorer og giver en 10-årig risiko fraktur rating.

2 Stop rygning og drukket for meget, disse aktiviteter har været knyttet til udvikling og progression af osteoporose. Du kan også overveje at medicin for astma, allergi og andre end steroider gigt. Steroider, der anvendes til behandling af disse lidelser kan øge knogletab.

3 Spis en afbalanceret kost fuld af vitaminer og mineraler, specielt calcium, D-vitamin og magnesium. Hvis dine kilder i kosten af ​​disse vitaminer og mineraler er utilstrækkelige på grund af medicinske årsager eller allergi, bør du tage et dagligt tilskud.

4 Kast dig ud i mindst 30 minutter af vægtbærende motion hver dag, med lægens tilladelse. Gåture, jogging, vægtløftning, dans, trapper klatring og tennis er aktiviteter, der vil hjælpe med at forbedre tætheden af ​​dine knogler samtidig forbedre din generelle sundhed. Ifølge National Institutes of Health, vægtbærende motion bekæmper osteoporose, fordi det tvinger din krop til at arbejde mod tyngdekraften.

5 Undgå knoglebrud ved at tage skridt til at reducere din risiko. Deltagelse i yoga vil forbedre din balance og koordination, og flytte objekter ud af veje i og omkring dit hjem vil reducere sandsynligheden for at snuble og falde. Vær forsigtig, når du går op og ned ad trapper, og undgå at bære sko med glatte såler.

6 Få masser af solskin, men husk at tage forholdsregler mod solen kræft. Den gennemsnitlige person kan få tilstrækkeligt D-vitamin fra korte perioder af eksponering for solen hver dag. Det er vigtigt at bemærke, at de fordelagtige stråler fra solen, der genererer D-vitamin ikke kan trænge glas. Derfor kan du ikke få nok D-vitamin ridning i en bil med vinduerne op eller sidder inde i dit hjem med åbne gardiner.


        

Udgiv min kommentar