Fantacine.com

Sådan Cure Rheumetoid Gigt

Sådan Cure Rheumetoid Gigt


Leddegigt er en særlig form for gigt, der forårsager betændelse resulterer i ledskader og kroniske smerter. Foring af leddene svulmer, forårsager ømhed og dunkende smerter. Over tid, kan leddene blive deforme. Når det er alvorlige, kan leddegigt holde patienterne fra at gøre simple daglige aktiviteter som at plukke ting op, åbne jar låg og endda gå. Mens der er ingen "kur" i den forstand af totalt eliminere det, kan du tage nogle skridt til at beskytte dine led og forbedre din livskvalitet.

Instruktioner

1 Tag en medicin, der vil stoppe ledskader, eller i det mindste bremse den ned. Ifølge Mayo Clinic, kan steroider bremse udviklingen af ​​leddegigt ved at nedsætte ledskader, og immunosuppressive kan beskytte fælles væv mod angreb. Sygdomsmodificerende antireumatiske lægemidler beskytte leddene mod permanent skade. Der er forskellige andre stoffer, der kan have en lignende effekt.

2 Øvelse regelmæssigt for at styrke dine muskler, især dem der omgiver de angrebne led. Vælg blide øvelser såsom svømning eller ved hjælp af vandets modstand, snarere end vægte. Mayo Clinic siger, at mange fitnesscentre har passende vand aerobic.

3 Undgå at lægge stress på dine berørte leddene, så du ikke øger inflammation. For eksempel, hvis din leddegigt er centreret i dine hænder, samle ting op med dine underarme i stedet for dine fingre. Hvis dine arme er smertefulde, skubbe på skydedøre og åbne dem med din kropsvægt.

4 Få dine beskadigede led udskiftes. Dette vil kurere virkningerne af leddegigt i den beskadigede fælles, fordi det er fjernet fra kroppen og erstattes med en protese. Det kunstige led er typisk fremstillet af plast og metal, og vil fungere på samme måde som dit naturlige fælles, men uden smerter.

5 Få dine beskadigede fælles foringer fjernet. Hvis du foretrækker ikke at have hele din fælles udskiftet, kan en kirurg fjerne foring og lad samlingen på plads. Ifølge Mayo Clinic, er dette kendt som en synovektomi. Det kan helbrede de invaliderende virkninger af leddegigt på de beskadigede led.

6 Har sener omkring dine berørte leddene kirurgisk repareret. Fælles skade og løbende betændelse kan løsne sener omkring leddet. Dette kan kureres ved kirurgisk at reparere de berørte sener.

TIPS

  • Fordi der er ingen overordnet kur mod leddegigt, er du nødt til at klare det løbende, selvom du er i stand til at bremse den ned og helbrede nogle af dens særlige virkninger for visse leddene. At få støtte fra en gruppe, såsom Arthritis Foundation kan hjælpe dig med at håndtere denne kroniske sygdom.

        

Udgiv min kommentar