Fantacine.com

Hvordan man behandler Throat Problemer med Akupressur

Hvordan man behandler Throat Problemer med Akupressur


Det mest almindelige halsen problem behandles ved akupressur er ømhed, der signalerer indtræden af ​​en forkølelse. Den slimhinden i indre halsen kan blive en grobund for bakterier og vira under de rette betingelser. De følgende trin vil vise, hvordan man behandler hals problemer med akupressur.

Instruktioner

1 Forvent behandling med akupressur at gøre symptomerne på en kold til at blive værre i første omgang. Dette forventes som akupressur kan få kroppen til at fremskridt gennem symptomerne hurtigere end normalt sats. Akupressur vil ikke kurere en forkølelse, men kan hjælpe dig med at få bedre hurtigere og forbedre resistens over for andre forkølelse i fremtiden.

2 Identificer akupressur punkter er specifikke for en halsbetændelse. K 27 point (kendt som Elegant Mansion) lindrer også åndedrætsbesvær, bryst overbelastning og hoste. Dette punkt er nær brystbenet i den hule under kravebenet.

3 Stimulere punkt 13 10 (Heavenly søjle) til behandling af ondt i halsen. Dette punkt kan også anvendes til at lindre burnout, tunghed i hovedet, overanstrengelse og stress. Punkt 13 10 er en halv tomme under bunden af ​​kraniet og en halv tomme på hver side af rygsøjlen.

4 lindre ondt i halsen, bronkitis, bryst overbelastning, tør hoste og halsbrand med CV 22 (Heaven Farende Out). Dette punkt er lige under adamsæble i bunden af ​​halsen.

5 Brug Extra Point 17 (Ding Chuan). Dette punkt behandler generelle hals problemer ud over at hoste, nakke og skulder smerter, og problemer med skjoldbruskkirtlen. Ekstra punkt 17 er lidt over og til siden af ​​hvirvlen ved basis af nakken, der rager når hovedet er vippet ned.


        

Udgiv min kommentar