Fantacine.com

Bivirkninger af Nevanac øjendråber

Uanset om du lige haft operation for grå stær eller du har kroniske smerter i øjet, kan NEVANAC øjendråber afhjælpe at smerte. Desværre, som med alle andre medicin, er der nogle bivirkninger til hjælp NEVANAC øjendråber. Selv om disse er sjældne, kan de forårsage problemer for dem, der bruger medicinen.

Hvad er Nevanac?

Nevanac er øjendråber, der bruges til patienter, der har haft operationer i øjet, såsom kataraktkirurgi. Det er et anti-inflammatorisk lægemiddel, der hjælper lindre smerter og eftervirkningerne af operationen. Nevanac er undertiden bruges til patienter, der har smerter i øjnene, men har ikke haft kirurgi, selv om dette ikke er så almindeligt. Nevanac skal ordineres af en læge, og kan ikke købes i håndkøb.

øjeninfektioner

En typisk bivirkning af Nevanac er en øjeninfektion. Da denne medicin bruges efter operation, er der en høj risiko for infektion. For at undgå dette, skal du sørge for at holde spidsen af ​​Nevanac applikator ren. Undgå at berøre den med dine hænder eller øjne, eller enhver anden overflade. Bakterier og bakterier kan sidde på spidsen, hvis den kommer i berøring, som kan sprede bakterierne til øjet, hvilket forårsager en infektion. Rengøring og korrekt brug af applikatoren vil i høj grad mindske risikoen for en øjeninfektion hjælp Nevanac.

Øjenirritation

Nogle mennesker har bivirkninger fra Nevanac der forårsager øjenirritation. Selv om disse er flydende øjendråber, har de været kendt for at forårsage en tør eller klæbrig fornemmelse for nogle. Andre vil føle sig som om noget er i deres øjne eller bag deres øjenlåg, når intet er der. Gennem disse Nevanac bivirkninger, røde øjne er almindelige. Dette bør aftager efter fuldført behandling med øjendråber.

Hovedpine og kvalme

I alvorlige tilfælde har nogle patienter oplevet hovedpine og kvalme som bivirkninger af Nevanac. Dette varierer fra mild irritation til meget intens hovedpine. Hvis bivirkninger er særligt alvorlige, kan patienten har brug for at ophøre med at bruge NEVANAC øjendråber og konsultere deres øjenlæge. En anden medicin kan være nødvendig for at bekæmpe disse bivirkninger.

Tal med din læge

Sørg for at advare din læge om eventuelle medicin allergi, uanset om de er fra andre øjet medicin eller ej. Nogle betingelser og medicin konflikt med Nevanac brug. Fortæl din læge, hvis du har diabetes, gigt, blødningsforstyrrelser eller tørre øjne syndrom. Også give dem en grundig liste over alle lægemidler, du tager regelmæssigt eller på en efter behov grundlag. Dette er den bedste måde at undgå bivirkninger.


        

Udgiv min kommentar