Fantacine.com

Naturlige retsmidler anvendelse af Black Walnut Tree

Naturlige retsmidler anvendelse af Black Walnut Tree


Den sorte valnøddetræ (Juglans nigra) er hjemmehørende i Nordamerika og er almindeligt dyrket for skygge, tømmer og nødder. Indfødte amerikanere brugte det til behandling af flere medicinske tilstande. Selvom træet har fordele for mennesker, det er giftigt for nogle planter, og du bør altid plante den med omhu, i henhold til West Virginia University Extension. Køb sort valnød i flydende ekstrakt form eller bruge sine tørrede bark, blade og frugt skorpe i naturmedicin.

Intestinal hjem retsmidler

Barken af ​​den sorte valnøddetræ indeholder astringerende, der hjælper stramme hud og slimhinder. De har en afførende virkning, når det tages internt og kan hjælpe med at lindre forstoppelse og modvirke diarré. Brug den til at behandle symptomerne på parasitære infektioner i tarmene, ifølge Herbal Legacy online.

desinficerende Retsmidler

Desinficer munden og huden med sort valnød ekstrakt. Sår i hals og mund, samt hudinfektioner såsom ringorm, har ryddet op med regelmæssig brug af sort valnød. Ifølge Herbal Legacy, sort valnød olie desinficerer også åbne sår og koldbrand infektioner.

Heart Forebyggelse

Selvom sort valnød ikke kan helbrede hjertesygdomme, kan det være forebyggende mod den. Ifølge Nutrasanus online, kan sort valnød er essentielle fedtsyrer falde modtagelighed for hjertesygdomme. De essentielle fedtsyrer, opnået kun gennem kilder i kosten eller kosttilskud, er særligt rigelige i sorte valnødder.


        

Udgiv min kommentar